06 / 07 / 2024

ING'den nakit ihtiyacına ilaç gibi kampanya! Bu krediyi faizsiz veriyor

ING'den nakit ihtiyacına ilaç gibi kampanya! Bu krediyi faizsiz veriyor

ING yapmış olduğu kampanya ile vatandaşları sevindirdi. Faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası ile başvuru şartlarını sağlayan herkes bu kampanyadan yaralanabilecek. ING kampanyaya dair detayları açıkladı.



ING den nakit ihtiyacına ilaç gibi kampanya! Bu krediyi faizsiz veriyor

ING Bank detayları açıkladı

ING Bank nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel kampanya duyurusu yaptı. ING Bank tarafından yapılan duyuru ile “ kredi faiziniz ne olursa olsun Turuncu Ekstra programı doğrultusunda krediniz faizsiz ya da indirimli olarak yansıyacaktır. Bunun için ise, Turuncu Ekstra programına dahil olarak harcamalarınızın 2.000 TL’ye varan bir kısmını Turuncu Ekstra Banka Kartınız ile yapmanız yeterli olacaktır.” Şeklinde açıklama yapıldı. Böylelikle, kredi vadesi boyunca harcama koşullarını yerine getiren her ay, 5.000 TL ‘ye varan kredi faizleri, nakit iade ile %0 faiz oranı ile yansıyacaktır. Yapılmış olan bu açıklama ile vatandaşların acil nakit ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Bu doğrultuda 5.000 TL için %0 faiz oranı ile kullanılabileceği açıklandı. 

Bu banka ile görüntülü konuşana ödeme var! 600 TL verecek!

7 bankada peş peşe nefes kesen son dakika fırtınası! İş Bankası, Garanti, TEB ve 4 banka daha duyurdu! Deprem kredisi!

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön