02 / 05 / 2024

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

İhtiyaç sahipli dar gelirli ailelerin banka hesabına yakacak desteği ödemesi yatırıldı. Ülke genelinde birçok belediye destek ödemeleri ile alakalı bilgi vermeye devam ediyor.



Soğuk kış aylarının etkisini göstermesi ve havaların çok soğuk olması ile beraber ihtiyaç sahibi aileler ısınma desteği ile alakalı duyuruları büyük bir merakla takip ediyor. Bu doğrultuda belediyeler ihtiyaç sahibi vatandaşlara müjdeli haberler veriyor. Sivas belediyesi bu doğrultuda ihtiyaç sahibi dar gelirli aileleri tespit ederek, başvuruların değerlendirmesi doğrultusunda ısınma desteği vereceğini açıkladı. 

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

500 TL ısınma desteği

Havaların soğuması ile beraber ısınma problemi yaşan ihtiyaç sahibi aileler için müjdeli haber verildi. Sivas Belediyesi Başkanı tarafından yapılan açıklamaya göre Ocak, Şubat ve Mart aylarında ihtiyaç sahibi ailelere yapılacak olan yardımın 1.500 TL değerindeki nakit yardımın 500 TL olan ilk kısmı hesaplara aktarıldı. Konu ile alakalı sosyal medya üzerinden paylaşım yapıldı. Bu paylaşımda, “Soğuk kış aylarının gelmesi ile beraber ihtiyaç sahibi vatandaşların yakacak giderlerine destek olmak amacı ile 1.500 TL olan nakit yardımın 500 TL olan ikinci ödemesi vatandaşların banka hesaplarına yatırılmış olmaktadır.” Şeklinde açıklama yapıldı. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön