19 / 05 / 2024

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

İhtiyaç sahipli dar gelirli ailelerin banka hesabına yakacak desteği ödemesi yatırıldı. Ülke genelinde birçok belediye destek ödemeleri ile alakalı bilgi vermeye devam ediyor.



Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

Doğalgaz desteği ne zaman yapılacak?

Havaların soğuması ile beraber çok sayıda Belediye ihtiyaç sahibi dar gelirli aileler için çok farklı yardımlar düzenlemeye devam etmektedir. Bu yardımlar sayesinde vatandaşlar bir nebze de olsun rahatlamışlardır. Sadece Belediyeler değil Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı düşük gelirli haneler için yardım yapmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı düşük gelirli olarak belirlenen hanelere doğal gaz tüketim desteğinin ne zaman yapılmaya başlanacağı büyük bir merak konusu olmuştu. Konu ile ilişkin yapılan açıklama ile bu soru yanıt buldu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre Şubat ayında hak sahiplerine ödeme yapılacağı bildirildi. Doğal gaz tüketim desteği doğrultusunda, yıl içerisinde toplam olarak 900 TL ile 2500 TL arasında değişen bir destek yardımı yapılacağı açıklandı. Bu yardım Şubat ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere yatırılacak. 

Aile Bakanlığı'ndan havalara uçuran son dakika müjdesi! Paralar hesaplara peş peşe yattı! Hemen şimdi kontrol edin!

Peş peşe zam geldi! Sosyal yardım alanlara müjde! Hemen hesaplara yatacak! Aile Bakanlığı duyurdu evde bakım, SED...

Ev sahiplerine 5 bin TL ödeme yapılacak... Acilin de ötesinde bir zamanda bakın hemen


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön