07 / 05 / 2024

Bu banka ile görüntülü konuşana ödeme var! 600 TL verecek!

Bu banka ile görüntülü konuşana ödeme var! 600 TL verecek!

Bankalar müşterilerini kaybetmemek adına kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yeni müşterilere özel kapmayanlar da sunuluyor. Bu defa kampanya duyurusu yapan Kuveyt Türk Katılım Bankası oldu. 



Bankaların yapmış olduğu kampanyalar kazançlı bir hal almaya başladı. Bugün banka yeni müşterilerine özel kampanya yaptığı duyurusunu tüm vatandaşlara açıkladı. Yeni müşterilerine özel TL nakit iadesi kampanyası büyük bir merak uyandırdı. Vatandaşlar yeni banka seçerken, bankaların yapmış oldukları kampanyaları büyük bir özenle araştırma içerisine girmektedirler. Kampanya kapsamında yeni müşterilerine özel 600 TL hediye edeceğini duyuran banka tüm detayları vatandaşlar ile paylaştı. 

Bu banka ile görüntülü konuşana ödeme var! 600 TL verecek!

Kuveyt Türk Katılım Bankası kampanya duyurdu

Şubat ayı kampanyalarına bu kez de Kuveyt Türk Katılım Bankası yapmış olduğu kampanyayı duyurdu. Görüntülü görüşme ile kolaylıkla banka müşterisi olan vatandaşlara yönelik bir kampanya olduğunu açıkladı. Görüntülü görüşme ilke banka müşterisi olan ve müşteri olduktan sonra bankanın istemiş olduğu şartları sağlayan müşterilerine 600 TL nakit iadesi yapacağını açıklayan Kuveyt Türk Katılım Bankası, başvuru detaylarını açıkladı. Kampanya detaylarını tüm Kuveyt Türk Katılım Bankasının yeni müşterisi olmak isteyenler ile paylaştı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön