19 / 05 / 2024

Bu banka ile görüntülü konuşana ödeme var! 600 TL verecek!

Bu banka ile görüntülü konuşana ödeme var! 600 TL verecek!

Bankalar müşterilerini kaybetmemek adına kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Yeni müşterilere özel kapmayanlar da sunuluyor. Bu defa kampanya duyurusu yapan Kuveyt Türk Katılım Bankası oldu. 



Bu banka ile görüntülü konuşana ödeme var! 600 TL verecek!

Kuveyt Türk Katılım Bankası kampanyanın detaylarını açıkladı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası ile görüntülü görüşme ile müşteri olduktan hemen sonra, Sağlam Nakit Kart ile 200 TL değerinde yapılan harcamaya 200 TL; Sağlam Kart ile 200 TL yapılan bir diğer harcamaya yine 200 TL nakit iadesi verileceği açıklandı. Kuveyt Türk Katılım Bankası, verilen her otomatik fatura ödemesine 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL’lik bir hediye verileceğini duyurdu. Banka toplamda 600 TL’ye varan bir nakit iadesi kampanya ile ilgili detayları şu şekilde açıkladı; “1 Şubat 2023 tarihinden sonra görüntülü görüşme ile müşterimiz olan vatandaşlar, 31 Mayıs tarihine kadar yapmış oldukları 200 TL ve üzeri ilk Sağlam Nakit Kart harcamasına 200 TL verilecek. Verecekleri her otomatik fatura ödeme talimatı ile 50 TL olmak üzere toplamda 200 TL daha ödeme yapılacak. Toplamda 600 TL harcama iadesi kazanabileceksiniz.”

7 bankada peş peşe nefes kesen son dakika fırtınası! İş Bankası, Garanti, TEB ve 4 banka daha duyurdu! Deprem kredisi!

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

İş Bankası kartı olanlar acilen baksın! Yeni bir kampanya açıklandı! Son iki gün, hemen buraya bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön