02 / 05 / 2024

Bankadan 600 TL promosyon tek bir şartla! Sadece bu paylaşımı yapana anında veriyor!

Bankadan 600 TL promosyon tek bir şartla! Sadece bu paylaşımı yapana anında veriyor!

Pek çok banka yeni kampanya başlattılar. Bu bankanın başlattığı kampanya kapsamında, katılımcılara toplamda 600 TL kazanç sağlanacak. Kampanyaya katılmak için belirlenen şartları yerine getiren herkes, tek bir paylaşım yaparak promosyon ödemesini alabilecek.



Bankanın açıkladığı şartlara göre, kampanya katılımı için belirli bir kredi veya hesap açma işlemi yapılması gerekiyor. Ayrıca, belirli bir tutarda para yatırmanız ve belirli bir süre boyunca hesapta tutmanız da şartlar arasında yer alıyor. Kampanya şartlarını sağlayarak, tek bir paylaşım ile kazanç elde etme fırsatını kaçırmayın.

 Bankadan 600 TL promosyon tek bir şartla! Sadece bu paylaşımı yapana anında veriyor!

Yapı Kredi Bankası’nda promosyonlara doyulacak

Banka müşterilerine yeni bir kampanya sunarak promosyonlarla dolu bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Banka, halihazırdaki müşterilerine seslenerek, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar sürecek bir kampanya başlattığını duyurdu.

Kampanya kapsamında, Yapı Kredi Mobil uygulamasına yeni müşteri önerisinde bulunan her müşteriye ve davet edilen kişiye 50 TL değerinde puan hediye edilecek. Bununla birlikte, müşteri olan yakın, 30 gün içerisinde başvuruda bulunacağı banka ya da kredi kartından en az 250 TL değerinde harcama yapması veya en az bir faturanın ödenmesi için otomatik talimat vermesi durumunda, her iki tarafa da 250 TL değerinde puan verilecek.

Yapı Kredi Bankası, bu kampanya ile davet edene ve davet edilen kişiye toplamda 300 TL değerinde banka puanı yüklemesi yapacak. Bu fırsatı kaçırmamak için, Yapı Kredi Mobil uygulamasına davet edilen kişinin kampanya şartlarını tamamlaması gerekiyor.

Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu bu kampanya ile müşterilerine farklı bir deneyim sunmayı hedeflediği görülüyor. Kampanya, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön