17 / 05 / 2024

Bankadan 600 TL promosyon tek bir şartla! Sadece bu paylaşımı yapana anında veriyor!

Bankadan 600 TL promosyon tek bir şartla! Sadece bu paylaşımı yapana anında veriyor!

Pek çok banka yeni kampanya başlattılar. Bu bankanın başlattığı kampanya kapsamında, katılımcılara toplamda 600 TL kazanç sağlanacak. Kampanyaya katılmak için belirlenen şartları yerine getiren herkes, tek bir paylaşım yaparak promosyon ödemesini alabilecek.



 Bankadan 600 TL promosyon tek bir şartla! Sadece bu paylaşımı yapana anında veriyor!

Puan ödemeleri için şartların sağlanması gerekecek

Yapı Kredi Mobil’de yer alan ‘Hemen Davet Et’ butonu ile gerçekleştirilebilecek olan davetlere karşılık 300 TL’ye varan puan hediye edecek olan Yapı ve Kredi Bankası, kampanya kapsamında herhangi bir davet sınırı ya da üst promosyon ödemesi sınırı koymadı. Farklı birtakım şartları olan Yapı ve Kredi Bankası’nın, puan yüklemesinin TLcard ya da bireysel kredi kartına yapılacağını hatırlatarak, her iki kişinin de açık kartının bulunması şartı koştu. Kampanya kapsamında, dijital karttan yapılan harcamalar kampanyaya dahil eden Yapı ve Kredi Bankası, ek kart ve ön ödemeli kartlarla yapılan harcamalarında kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi. Yapı Kredi Bankası, mobil uygulaması

Yapı Kredi Mobil içerisinde bulunan "Hemen Davet Et" butonuyla gerçekleştirilebilecek davetler için müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında herhangi bir davet sınırı ya da üst promosyon ödemesi sınırı bulunmayan banka, davetlere karşılık 300 TL'ye varan puan hediye edecek.

Başka şartlar da koyan Yapı Kredi Bankası, puan yüklemesinin TLcard ya da bireysel kredi kartına yapılacağını hatırlatırken, her iki kişinin de açık kartının bulunmasını şart koştu. Ayrıca, kampanya kapsamında sadece dijital karttan yapılan harcamalar geçerli olacak. Ek kart ve ön ödemeli kartlardan yapılan harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Yapı Kredi Bankası'nın bu kampanyası ile müşterilerine sunduğu fırsatlar oldukça avantajlı görünüyor. Kampanyaya katılım için müşterilerin Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanarak "Hemen Davet Et" butonu üzerinden davet göndermeleri yeterli olacaktır. Banka, kampanyanın detaylarını müşterileriyle paylaşarak onları bu fırsattan yararlanmaya davet ediyor.

Bu bankadan bomba kampanya! Günlük 17 TL ödemeyle o kredi sizin olsun!

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

İflas eden banka: Silicon Valley Bank UK sadece 23 TL'ye satıldı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön