08 / 05 / 2024

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...



Alize Dinçök, iş hayatına 2005 yılında Ak-Al Tekstil Sanayi A.Ş'de Stratejik Planlama Uzmanı olarak başlamıştır. Ardından Akiş Gayrimenkul Yatırım A.Ş'nin kuruluşunda görev almış ve Proje Koordinatörlüğü, Satış ve Pazarlama Müdürlüğü ve Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı gibi çeşitli görevler üstlenmiştir. Aynı zamanda Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Alize Dinçök, Akkök Holding'e bağlı şirketlerin yönetim kurullarında görev yapmanın yanı sıra, Akmerkez Lokantacılık, Ak-Pa Tekstil, Dinkal Sigorta, Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri ve Akasya Çocuk Dünyası gibi önemli pozisyonlarda da yöneticilik yapmaktadır. Ayrıca, 2015 yılında kurulan Akkök Grubu Pazarlama Platformu'nun da yöneticiliğini üstlenmektedir.

Alize Dinçök, başarılı bir kariyere sahip olan deneyimli bir iş kadınıdır. Yönetim yetenekleri ve iş stratejilerine olan hakimiyetiyle tanınır. İş dünyasında önemli kararlar almakta ve şirketlerin başarılı bir şekilde yönetilmesine katkıda bulunmaktadır.

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?
Aycan Avcı kaç yaşında, kimdir?
Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Geri Dön