29 / 04 / 2024

AlizePark'ta 195 bin TL'ye konut alana oda hediye!

AlizePark'ta 195 bin TL'ye konut alana oda hediye!

Kurtköy Yenişehir'de yapımına devam edilen AlizePark Evleri, konut alana oda hediye ediyor



Beşyıldız Yuvataş İnşaat tarafından Kurtköy Yenişehir'de inşa edilen AlizePark Evleri, ev sahiplerinin  balkonlarını depo olarak kullanmalarına çözüm buldu.

AlizePark Evleri, her konuta düşen ve oda büyüklüğünde olan depo imkanı ile evde yer kaplayan eşyalar için pratik bir çözüm sunuyor. 

Tüketicilere sunduğu farklı konut seçenekleri ve geniş sosyal donatıları  ile dikkat çeken AlizePark Evleri'nde her konuta bir depo düşüyor. Oda büyüklüğünde olan depolar ev sahiplerine fazla eşyalarını rahatlıkla koyabilme imkanı sağlarken, yaşam alanlarının da daha geniş ve özgür olmasına olanak tanıyor.  

AlizePark Evleri, kapalı  otopark, jenaratör, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanı, tüm açık alanlarda wireless internet ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 300 metrekarelik kapalı alana sahip AlizePark Club'te ise fitness salonu, sauna, şok duşu, kafeterya, bilardo, masa tenisi, çeşitli masa oyunları, site toplantıları ve özel günler için kullanıma uygun toplantı salonu imkanı da bulunuyor.

Fonksiyonelliğin ön planda tutulduğu, yalın ve sade mimarisiyle dikkat çeken, 195 metrekare, 170 metrekare, 140 metrekare ve 120 metrekare konut seçenekleri bulunan AlizePark Evleri'nde, konut fiyatları büyüklüklerine göre 195 bin TL ile 335 bin TL arasında değişiyor.  

0216 683 93 93
www.alizepark.com
[email protected]


Geri Dön