27 / 04 / 2024

Alman Devi Noe, Türkiye'deki merkezini yarın Gebze'de açıyor!

Alman Devi Noe, Türkiye'deki merkezini yarın Gebze'de açıyor!

1957 yılında Almanya'da kurulan NOE Beton Kalıpları artık Gebze'de. Uluslararası beton kalıpları firması NOE, Türkiye'deki merkezini yarın Gebze'de açıyor. NOE Beton Kalıpları, Türkiye'nin diğer illerine Gebze'den bayilik verecek...



1957 yılında Almanya'da kurulan ve kurulduğu günden bu yana hızlı bir büyüme gerçekleştiren NOE Beton Kalıpları artık Gebze'de. ABD, Rusya, Hollanda, Fransa gibi dünya ekonomisine yön veren ülkelerde şube bulunduran NOE Beton Kalıpları, dünya genelindeki 13. şubesini Türkiye'de Gebze'ye açıyor. Türkiye'de hizmet verecek olan NOE Beton Kalıpları Türkiye'nin diğer illerine Gebze'den bayilik verecek.

BÜYÜK YATIRIM NOE

Beton Kalıpları CEO'su Mehmet Yorulmaz, Almanya'nın dev firmasının artık Türkiye'de inşaat sektörüne hizmet vereceğini söyleyerek, "NOE Beton Kalıpları, Almanya'nın dışında ABD, Hollanda, İsviçre, Rusya gibi ülkeler yanı sıra artık Türkiye'de inşaat sektöründe adından sıkça söz ettirecek" dedi. NOE Beton Kalıpları'nm uygulama alanından bahseden Mehmet Yorulmaz, "Kalıp kuruluşu olan NOE modern beton inşaat yöntemi uygulanıyor.
NOE'nin geliştirme departmanı daima yeni ekipmanlarla betona değişik şekil verme çabasında. Bu ekipmanlar Fransa, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Çin'de üretiliyor" diye konuştu.

YARIN AÇILIYOR

 Hedeflerinden söz eden Yorulmaz, "Yüksek kaliteli ürünler üretip uygulamalar ve bireysel danışmanlık hizmetimizle hızlı ve maliyeti düşük çözümler bulmak istiyoruz" şeklinde konuştu. NOE Beton Kalıpları Gebze Şubesi açılışı yarm saat 14.00'te Tatlıkuyu Mahallesi 1301/4 Sokak No: 19 adresinde gerçekleşecek.
NOE Beton Kalıpları CEO'su Mehmet Yorulmaz, Gebze'de yaptıkları yatırım hakkında bilgi verdi.

Demokrat Kocaeli

Geri Dön