10 / 05 / 2024

NOE Beton Kalıpları

NOE Beton Kalıpları

1957 yılında Almanya'da kurulan NOE Beton Kalıpları artık Gebze'de. Uluslararası beton kalıpları firması NOE, Türkiye'deki merkezini yarın Gebze'de açıyor. NOE Beton Kalıpları, Türkiye'nin diğer illerine Gebze'den bayilik verecek...

Tapuda 1/4 hisse ne demek? Babadan miras kalan hissemi nasıl satarım?

Tapuya dair belli başlı kullanılan terimler, kalıplar vardır. Bunlar ne anlama gelir? İşte tapu ve hisseli tapu hakkında merak edilen detaylar!

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran “ING Taksitle” adında yeni nesil ödeme sistemi için düğmeye bastı. ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle kampanyasından yararlanabilecek.

Honda Accord'un 10'uncu nesli ‘Zaman tanımaz’ sloganıyla yollarda. İşte Accord’un 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Honda’nın amiral gemilerinden Accord yeni yüzüyle yeni yılda tekrar Türkiye yollarına girdi. Kalıpların dışına çıkmak isteyen otomobilseverlerin tercih ettiği Accord daha uzun ve alçak tavan çizgisi ile güçlü bir dış tasarım sunuyor. İşte 26 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

İnegöl'de beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa İnegöl'de beton döküm işlemi esnasında kalıbın çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Antalya'da inşaatta beton kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi'ndeki inşaatın ikinci katına beton döküldüğü sırada, çakılı kalıpta çökme yaşandı.

Antalya'da inşaatta beton kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Antalya'da bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucunda 4 işçi yaralandı. Yaralı işçiler, sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Mersin Silifke'de inşaatta beton kalıbı çöktü: 3 yaralı!

Mersin'in Silifke ilçesinde bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucu 3 işçi yaralandı. Yaralılar Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı...

AKM inşaatında yaralanan işçiden suç duyurusu!

Atatürk Kültür Merkezi inşaatında gece vardiyasında beton kalıpçısı olarak çalışan 32 yaşındaki Mehmet Alaca, beton sepette bulunduğu sırada kule vinç halatının kopması sonucu 32 metreden demirlerin üzerine düştü. 

NOE Beton Kalıpları Haberi

NOE Beton Kalıpları
1957 yılında Almanya'da kurulan ve kurulduğu günden bu yana hızlı bir büyüme gerçekleştiren NOE Beton Kalıpları artık Gebze'de. ABD, Rusya, Hollanda, Fransa gibi dünya ekonomisine yön veren ülkelerde şube bulunduran NOE Beton Kalıpları, dünya genelindeki 13. şubesini Türkiye'de Gebze'ye açıyor. Türkiye'de hizmet verecek olan NOE Beton Kalıpları Türkiye'nin diğer illerine Gebze'den bayilik verecek.

BÜYÜK YATIRIM NOE

Beton Kalıpları CEO'su Mehmet Yorulmaz, Almanya'nın dev firmasının artık Türkiye'de inşaat sektörüne hizmet vereceğini söyleyerek, "NOE Beton Kalıpları, Almanya'nın dışında ABD, Hollanda, İsviçre, Rusya gibi ülkeler yanı sıra artık Türkiye'de inşaat sektöründe adından sıkça söz ettirecek" dedi. NOE Beton Kalıpları'nm uygulama alanından bahseden Mehmet Yorulmaz, "Kalıp kuruluşu olan NOE modern beton inşaat yöntemi uygulanıyor.
NOE'nin geliştirme departmanı daima yeni ekipmanlarla betona değişik şekil verme çabasında....