29 / 04 / 2024

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran “ING Taksitle” adında yeni nesil ödeme sistemi için düğmeye bastı. ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle kampanyasından yararlanabilecek.



Dijital gücüyle ve zahmetsiz bankacılık anlayışı ile kalıpların dışında bankacılık ürün ve hizmetleri ile müşterilerine hayatın içinde çözümler sunmaya devam eden ING Türkiye yeni kapmayası için düğmeye bastı.

Söz konusu kampanyada taksitleri kalıpların dışına çıkaran ING Taksitle isminde yeni nesil ödeme sistemini de hayata geçirdi. Bu kapsamda, ING’li olsun veya olmasın, herkes ING Taksitle ile kampanya beklemeden, kredi kartı kullanmadan ve nakitten harcamadan anlaşmalı mağazalardan yapacakları alışverişleri 36 aya ulaşan taksit imkanı ile ödeyebiliyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ING Taksitle ile ödeme yapmak isteyen ING’liler, mobilyadan beyaz eşyaya, tatilden gelinliğe kadar pek çok farklı alanda anlaşmalı olan mağazalarda alışverişlerini 36 aya ulaşan vade ile taksitlendirme hakkına sahip oluyor. Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ING Taksitle ödeme sisteminden, ING müşterileri yararlanabiliyor. ING müşterisi olmayanlar da uçtan uça dijital bir deneyimle ING Mobil’i indirerek ve “ING’li Ol”u tıklayıp, yalnızca 3 adımda müşteri olma süreçlerini tamamlayabiliyor. 

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!
 
ING tarafından sunulan avantajlarla anlaşmalı mağazalar da kazanıyor

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ING Taksitle’nin sunmuş olduğu avantajlar ile anlaşmalı mağazalar da kazanıyor. Yine verilen bilgiye göre, ING Taksitle ödeme sistemi kapsamında kurulmuş olan İş Ortaklığı Platformu’na üye olmak isteyen mağazalar, ING Türkiye web sitesinden randevu talep formunu doldurarak kolayca başvuru yapabiliyor. Onay ve yetkilendirme süreçleri tamamlanan mağazalar da aynı gün platform ekranına ulaşıyor ve hızlı bir biçimde ING Taksitle ile satış yapabiliyor. 
Söz konusu bu yenilikçi ödeme sistemi sayesinde anlaşmalı mağazalar, müşterilerine kredi kartı kullanmadan ve nakitten harcamadan, satış noktasında alışveriş tutarında ING üzerinden kredi kullanma imkanı sağlıyor. Yine verilen detaylara göre, ayrıca kredi tutarı, müşteri henüz mağazadan çıkmadan anlaşmalı mağazanın hesabına da geçiyor. Anlaşmalı mağazalar, ING Taksitle İş Ortaklığı Platformu’nu kullanarak kolayca süreçleri yönetebiliyor, müşterilerine özel kampanya ve 36 aya ulaşmış olan vade imkanı sağlıyor ve ayrıca hiçbir ücret veya masraf ödemiyor. 

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada kalıpların dışında bankacılık ürün ve hizmetler geliştirdiklerini dile getiren ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve onları finansal olarak desteklemek için yenilikçi hizmetler geliştirmeye ve sektörü dönüştürmeye devam ettiklerini dile getirdi.


Geri Dön