16 / 05 / 2024

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

ING Türkiye, taksitleri kalıpların dışına çıkaran “ING Taksitle” adında yeni nesil ödeme sistemi için düğmeye bastı. ING’li olsun ya da olmasın, herkes ING Taksitle kampanyasından yararlanabilecek.



ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, söz konusu ödeme sistemleri alanında fark yaratacak bir yenilik olan ve inovatif marka tavrımızı yansıtan ING Taksitle sayesinde kredi kartı taksitlendirmesi ile POS kullanımına iddialı bir alternatif sunduklarını kaydederek, bu yeni ödeme sistemimiz ile hem tüketicilere hem de mağazalara esneklik ve avantaj sağladıklarını dile getirdi.

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı yaptığı değerlendirmelerde, tüketicilerin kredi kartından kaynaklı limit sebebiyle yüksek maliyetli ürünleri satın alırken zorluk yaşayabildiğini kaydederek, kendilerinin de bu ihtiyaçtan yola çıkarak yepyeni bir ödeme sistemi geliştirdiklerini ve taksitleri kalıpların dışına çıkaran ING Taksitle ödeme sistemimiz ile satış noktasında tüketicilere yepyeni, uçtan uca dijital bir sistemle alışveriş tutarında kredi kullanma imkanı sunarak kredi kartı taksitlendirmesine ve POS kullanımına yeni bir alternatif sunduklarını kaydetti.

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı yaptığı açıklamada yeni ödeme sistemleri ile tüketicilere sektör bağımsız olarak alışveriş ödemelerinde 36 aya varan taksit imkanı sunarak tüketicilerin alım gücünü desteklemeyi hedeflediklerini de kaydetti.

ING yeni kampanyasını resmen açıkladı! ING’li olsun ya da olmasın herkese son dakika müjdesi! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamada ülke ekonomisini desteklemeye devam ettiklerini dile getiren Ozan Kırmızı bu yeni ödeme sistemiyle işletmelerin ticarette güçlenmelerine katkıda bulunmayı planladıklarını ve onlara yönelik birçok avantaj sağladıklarını kaydetti.

Ozan Kırmızı, anlaşmalı mağazalara ücret ve masraf olmaksızın alternatif bir ödeme sistemi sunduklarını dile getirerek, böylelikle müşteri memnuniyetlerinin ve satışlarının artırılmasına katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi. 

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı yaptığı açıklamada aynı zamanda ihracatı desteklemeyi stratejilerinde önemli bir yerde konumlandırdıklarını ve mobilya, beyaz eşya gibi sektörleri bu doğrultuda önceliklendirdiklerini de kaydetti.


Geri Dön