10 / 05 / 2024

gebze noe açılış

gebze noe açılış

1957 yılında Almanya'da kurulan NOE Beton Kalıpları artık Gebze'de. Uluslararası beton kalıpları firması NOE, Türkiye'deki merkezini yarın Gebze'de açıyor. NOE Beton Kalıpları, Türkiye'nin diğer illerine Gebze'den bayilik verecek...

Gebze Hünkar Çayırı yapılaşmaya açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yer olan 133 dönümlük Gebze Hünkar Çayırı ranta açılıyor.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı bugün açılıyor!

İstanbul'da günde 1.2 milyon yolcu taşıması beklenen banliyö treni hattı bugün açılıyor. Halkalı-Gebze Marmaray Hattı için son hazırlıklar tamamlandı.

Gebze-Halkalı demir yolu hattı yarın açılıyor!

Gebze-Halkalı demir yolu hattı, yarın itibariyle hizmete açılıyor. Açılacak 63 kilometrelik hatla yolculuk 185 dakikadan 115 dakikaya inecek. Hat, İstanbul-Ankara arasındaki yüksek hızlı trenle de entegre olacak.

Gebze-Halkalı Marmaray Hattı Mart'ta açılışa hazır hale gelecek!

 Ulaştırma Bakanı Turhan, Gebze-Halkalı Marmaray Hattı'nın devam eden test sürüşlerine katıldı. Turhan, "Geldiğimiz noktada Gebze-Halkalı arası tüm güzergahta inşa faaliyetleri ile sinyalizasyon montaj işleri tamamlandı. Martın ilk haftasında açılışa hazır hale getireceğiz" dedi...

Halkalı-Gebze banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Halkalı-Gebze arası yeni banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı. Sona yaklaşılan projede yeni istasyonlar belli oldu.

BM Teknoloji Bankası yarın Gebze'de açılıyor!

En Az Gelişmiş Ülkelerin (EAGÜ) teknoloji açığını kapatarak dönüşümlerini hızlandırması beklenen Teknoloji Bankasının resmi açılış töreni yarın Gebze'de gerçeklecek...

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Akademi Lise’nin Gebze şubesini açıyor.

Gebze-Halkalı banliyö hattının açılışı mı ertelendi?

İstanbul'daki Gebze-Halkalı banliyö hattı 2012'de kapatıldı. Hatların 2015'te açılması gerekiyordu. Ama açılış 2017'ye ertelendi. Banliyö hatlarındaki ertelenme nedeni "gizli" olduğu gerekçesi ile açıklamadı.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu bugün açılıyor!

Gebze’ye ve yüzme sporuna yeni ve başarılı sporcular kazandıracak Olimpik Yüzme Havuzu’nu tamamladı. Uluslar arası müsabakalara da ev sahipliği yapabilecek tesisin açılışı bugün saat 14.00’te il protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

TEM Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü 16 gün trafiğe kapalı!

TEM otoyolunun Gebze-Orhangazi kesiminde başlanan üst yapı çalışması kapsamında, Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu 13-29 Mayıs'ta ulaşıma kapatılacak..

Gebze-Haydarpaşa tren hattı çalışmalarında gömü mü bulundu?

Marmaray Projesi kapsamında 2 yıllık bir bakım ve yenileme çalışmasına giren ve ilk kazmanın geçtiğimiz yılın haziran ayında vurulduğu Gebze-Haydarpaşa tren hattı çalışmaları kapsamında gömü bulunduğu iddia edildi.

gebze noe açılış Haberi

gebze noe açılış
1957 yılında Almanya'da kurulan ve kurulduğu günden bu yana hızlı bir büyüme gerçekleştiren NOE Beton Kalıpları artık Gebze'de. ABD, Rusya, Hollanda, Fransa gibi dünya ekonomisine yön veren ülkelerde şube bulunduran NOE Beton Kalıpları, dünya genelindeki 13. şubesini Türkiye'de Gebze'ye açıyor. Türkiye'de hizmet verecek olan NOE Beton Kalıpları Türkiye'nin diğer illerine Gebze'den bayilik verecek.

BÜYÜK YATIRIM NOE

Beton Kalıpları CEO'su Mehmet Yorulmaz, Almanya'nın dev firmasının artık Türkiye'de inşaat sektörüne hizmet vereceğini söyleyerek, "NOE Beton Kalıpları, Almanya'nın dışında ABD, Hollanda, İsviçre, Rusya gibi ülkeler yanı sıra artık Türkiye'de inşaat sektöründe adından sıkça söz ettirecek" dedi. NOE Beton Kalıpları'nm uygulama alanından bahseden Mehmet Yorulmaz, "Kalıp kuruluşu olan NOE modern beton inşaat yöntemi uygulanıyor.
NOE'nin geliştirme departmanı daima yeni ekipmanlarla betona değişik şekil verme çabasında....