10 / 05 / 2024

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...



Türkiye’ye yeni bir kentsel yapılaşma modelini getireceklerine dikkat çeken Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez, "16 yıldır Almanya’nın Hannover kentinde faaliyet gösterdiğimiz Einz A Group olarak inşaat, emlak, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veriyoruz. Bu sektörlerdeki çalışmalarımıza her geçen gün bir yenisini ekleyerek farklı alanlarda başarılara imza atıyoruz" açıklamasında bulundu ve Türkiye pazarında da yer almaya karar verdiklerine vurgu yaptı. 

"Kent nüfusunun her geçen gün artmasıyla bölge bazlı yeniliğe giden Türkiye’deki faaliyetlerimizle hem ülke ekonomisine katkıda bulunmayı, hem de daha sağlam ve sürdürülebilir yapılar inşa ederek uzun vadede yeşil yapı dönüşümü başlatmayı hedefliyoruz" diyen Salih Sönmez, projelerinin modern yapılaşma, özgün tasarım ve kaliteli işçilik özellikleriyle yaşam alanlarını iyileştirerek sürdürülebilir kılacaklarına vurgu yaptı. 

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Türkiye'nin hem bir deprem ülkesi olması hem de büyükşehirlere göç oranlarının arması sebebiyle kentsel dönüşümün zorunluluk hale geldiğini belirten Salih Sönmez, "Bu süreçte yıkılarak yenisi yapılan yapıların yaşları 20 - 25 bandında değişiyor. Bir binanın bu kadar kısa sürede yenilenme ihtiyacı duyması, yapılardaki işçiliğin de yetersiz kaldığını işaret ediyor" ifadelerini kullandı ve kalite ile güvenliği esas alarak Türkiye'de kendi tasarlayacakları yeni yapı modellerini hayata geçirmek istediklerinin altını çizdi. 

Alman kalitesiyle hayata geçirecekleri projelerde ABD ve Avrupa’nın yapım modellerini uygulayacaklarına dikkat çeken Salih Sönmez, "Başlangıç için seçtiğimiz İstanbul, İzmir ve Bodrum’dan kat karşılığı arsa, otel ve villa projelerinin yanı sıra yatırımcı olmak isteyen kişi ve kurumlardan teklifler alıyoruz. Bu teklifleri değerlendirme aşamasındayız. Elbette bu işle ilgilenenlerin çoğu bunu ticari kaygılarla yapıyor" açıklamasında bulundu ancak kendilerinin sürdürülebilir, güvenli ve ferah alanlarda yaşanmasını önceliklendirdiklerini vurguladı. 

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor!  

Bu süreçte müşterileriyle farklı alanlarda uzun vadeli iş birlikleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Sönmez, "İnşaat faaliyetlerimizin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen iş insanlarının ve cemiyetin birçok önemli isminin yer alacağı bir vakıf kuruyoruz. Vakıfta, kadına şiddet, hayvan hakları ve yoksul öğrencilere eğitim desteği gibi konulara odaklanmayı amaçlıyoruz" açıklamasında bulundu ve vakıftaki faaliyetlerin sadece ülkede sınırlı olmaması için Avrupa ülkelerindeki liderlerle de görüştüklerini aktardı. 

Nef Arsa Amerika'da 49 bin dolara arsa! Kaliforniya'da dövizle kira geliri fırsatı!

Bakırcı Yapı Topkapı projesinin yeni blokları Kasım'da satışta! Yeni proje! 

Altın alıp satacaklar için akıllara ziyan açıklama! Dünyaca ünlü milyarder nefes bile almadan açıkladı


Geri Dön