17 / 05 / 2024

Almanya'daki rehine krizi, kiracı cinneti çıktı!

 Almanya'daki rehine krizi, kiracı cinneti çıktı!

Almanya'da kirasını ödemediği için evden atılmak üzere olan adam, ev sahibini, yeni kiracıyı, icra memurunu ve Türk çilingiri rehin aldı, öldürdü ve sonra intihar etti





Almanya Baden Württemberg Eyaleti'ne bağlı Karlsruhe Kenti'nde kirasını ödeyemediği için ec sahibi tarafından icralık olan ve evden çıkarılmak istenen adam katil oldu. 


İddialara göre avcı olduğu söylenen kiracı, kendisini evden çıkarmaya gelen icra memurunu, Türk çilingir Mustafa Güler'i, evin yeni kiracısını ve evin sahibini konuşmak için içeri davet etti ve avcı olduğu söylenen adam av tüfeğiyle 4 kişiyi rehin aldı. 


Olay yerine gelen polis, güvenlik önlemi alarak özel kuvvetleri çağırdı. Fakat öğle saatlerinde duyulan silah seslerinden sonra evden duman çıkmaya başladı. Polis de eve girmeye karar verdi. Özel kuvvet ekiplerinin girdiği evde, rehinelerle birlikte kiracının cesetleri bulundu. Görgü tanıkları adamın rehineleri vurduktan sonra intihar etmiş olabileceğini belirtti. Cinnet getiren kiracının ev sahibinin eski sevgilisi olduğu da iddia edildi. Evde çok sayıda silah ele geçirildi. 


Sabah



Geri Dön