20 / 07 / 2024

almayan rehin

almayan rehin

Almanya'da kirasını ödemediği için evden atılmak üzere olan adam, ev sahibini, yeni kiracıyı, icra memurunu ve Türk çilingiri rehin aldı, öldürdü ve sonra intihar etti

Dolar 60 TL'ye fırlamış. Tarih verdi, almayan başını taşlara vurup ağlayacak

Dolar fiyatlarının nereye gideceği vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediyor. Uzman ismin dolar hakkındaki "60 TL sözleri" de bir hayli dikkat çekti. Almayan başını taşlara vuracak.

4 bin 500 TL kira ödeyen kiracı evi resmen rehin aldı! Ev sahibinin yaşadığı kiralık ev ise korkuttu! 

Kiracı ve ev sahipleri arasında kira bedellerinden dolayı yaşanan gerilim her geçen gün artıyor. Fahiş kira bedellerinden dolayı uygun fiyata oturan bazı kiracılar resmen ev sahiplerinin evini rehin alıyor. 

Haritalarda yer almayan aktif fay keşfedildi: 7.3'lük deprem üretebilir!

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yapılan çalışmada daha önce haritalarda yer almayan yeni bir fay keşfedildi. Söz konusu bu fayın, 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretebileceği  belirtiliyor. 

Rehin hakkı nedir? Çeşitleri nelerdir?

Rehin hakkı, taşınmaz ürünlerinde önemli bir hakkı ifade eder. İki farklı türde rehin hakkı, özellikle de alacaklı için önemlidir. Peki rehin hakkı nedir, çeşitleri nelerdir ve ne işe yarar? İşte rehin hakkı ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Hyundai i20 fiyatları fırladı! Zamanında almayan şimdi bin pişman! İşte 3 Ağustos 2023 Hyundai i20 fiyat listesi

Hyundai i20'ye Ağustos zammı geldi. Hyundai i20 fiyatları resmen fırladı. Zamanında almayan şimdi bin pişman olacak. Peki Hyundai i20 20 Temmuz kampanyalı fiyat listesi ne? İşte 3 Ağustos 2023 Hyundai i20 fiyat listesi...

Hala kurbanlık almayanlar bu fırsatı kaçırmayın! 10 taksitle 4.990 TL'ye ucuz kurbanlık alın!

Kurban Bayramı yaklaşırken, kurbanlık almayan vatandaşlar, uygun fiyatlı kurbanlıkları araştırıyor. İşte uygun fiyatlı kurbanlıklar!

Dolar 27 gün sonra bu kadar olacak. Hala dolar almayan baksın

Hala dolar almayan vatandaşlar dolar alıp almama konusunda tereddütte düşürüyor. Ancak analistlerden dolar fiyatları hakkında yeni bir açıklama geldi. İşte doların önümüzdeki günlerde geleceği seviye hakkında tüm detaylar...

Garanti Bankası'ndan müthiş müjde. Emekli promosyonları güncelleme

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonları hakkında yeni açıklama geldi. Henüz promosyon ödemesi almayan vatandaşların mutlaka detaylara bakması gerektiği belirtildi.

Bu yardımı almayan kalmasın! Aylık 3 bin 200 TL destek verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 milyonu aştığını ve vatandaşa muntazam sosyal yardım yapıldığını açıkladı. Ayrıca, belli bir gelir seviyesinin altında olanlara her ay 3.200 TL sosyal stek parası ödeneceği ilan edildi. Ayrıntılar haberimizde.

Konut almayan başını taşlara vuracak! Hepsi bir anda uçacak

Ev almak isteyen vatandaşlar seçim sonrasını bekliyor. Ev sahibi olmak için emlakçıların yolunu tutan binlerce vatandaş “seçim öncesi son ucuz fiyatlar” sözleri ile karşılaşıyor. Seçimden sonra ev fiyatlarının artıp artmayacağı merak edilmekte. İşte tüm detaylar...

Almayan bin pişman olacak! Bu model 2. el otomobillerin fiyatı arşa çıkacak!

Otomobil sektöründe meydana gelen artışlar günden güne devam ediyor. Bu yüzden otomobil almayı düşünen kişiler 2. el piyasasına yöneldi. Ancak durum burada da farklı değil! İşte detaylar!

Bu ödemeyi almayan dizlerini döver! Fiyatı duyanlar hemen başvuru yapmaya başladı bile

Geride bıraktığımız günlerde Ak Parti seçim beyannamesini açıklayan Erdoğan, devlet katkılı kredileri ilan etti. Faizsiz ve geri ödemesi hakkında verdiği bilgilerle gençleri mutlu etti. Peki bu krediler nasıl alınacak? detaylar haberimizde.

Bayram öncesi müjde geldi! Faiz yok... Masraf yok! 5 000 TL ödenecek! Bu parayı almayan dizini döver

Peşi para gereksinimi olanlar dikkat! Yükselen ücretler sebebiyle geçinme derdi yaşayan vatandaşlara müjdeli haber Garanti Bankası'ndan geldi.  Düşük faizli kredileri ile müşteriler aracılığı ile devamlı tercih edilen Garanti yeni kampanyasını ilan etti.

almayan rehin Haberi

almayan rehin



Almanya Baden Württemberg Eyaleti'ne bağlı Karlsruhe Kenti'nde kirasını ödeyemediği için ec sahibi tarafından icralık olan ve evden çıkarılmak istenen adam katil oldu. 


İddialara göre avcı olduğu söylenen kiracı, kendisini evden çıkarmaya gelen icra memurunu, Türk çilingir Mustafa Güler'i, evin yeni kiracısını ve evin sahibini konuşmak için içeri davet etti ve avcı olduğu söylenen adam av tüfeğiyle 4 kişiyi rehin aldı. 


Olay yerine gelen polis, güvenlik önlemi alarak özel kuvvetleri çağırdı. Fakat öğle saatlerinde duyulan silah seslerinden sonra evden duman çıkmaya başladı. Polis de eve girmeye karar verdi. Özel kuvvet ekiplerinin girdiği evde, rehinelerle birlikte kiracının cesetleri bulundu. Görgü tanıkları adamın rehineleri vurduktan sonra intihar etmiş olabileceğini belirtti. Cinnet getiren kiracının ev sahibinin eski sevgilisi olduğu da iddia edildi. Evde çok sayıda...