27 / 04 / 2024

Alnıtemiz Turizm Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alnıtemiz Turizm Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alnıtemiz Turizm Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi, Turhan Alnıtemiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Nisan'da Ataşehir, Ayazoğlu Caddesi, No:47 / 5'de kuruldu.



Alnıtemiz Turizm Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi, Turhan Alnıtemiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Alnıtemiz Turizm Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları şunlardır. 1- Her türlü ; turizm ve konaklama,piknik,mesire yeri,yaşlı dinlenme,engelli konaklama ve dinlenme yerleri,restorant,çay bahçesi,dinlenme ve her türlü spor tesisleri işletmeciliği yapar. 2- Her türlü sağlık turizmi ve tesisleri açar ve işletmeciliğini yapar. 3- Otel, konut ve diger inşaat işleri yapar. 4- Tekstil konfeksiyon ürünleri ile, kumaş, deri, ayakkabı,oyuncak,bujiteri,çanta,ve deri ve deriden mamul ürünlerin alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapar. 5- Her türlü; ev tekstil ve dayanıklı tüketim mallarının alımını satımını dış ticaretini ve pazarlamasını yapar ŞİRKET AYRICA BU AMAÇ VE KONULARI İLE İLGİLİ OLARAK a)-Şirket amacına uygun her türlü ğayrimenkulleri ve nakil vasıtaları alır. Alınan gayrimenkulleri ve nakil vasıtalarını gerektiğinde satacağı gibi bunları kiraya verebilir ,rehin ve ipotek alabilecegi gibi rehin ve ipotek verebilir. b)-Yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişi niteliğindeki firma ve şirketlerle yürürlükdeki yasalar doğrultusunda iş ortaklıgı tesis edebilir. c)-Yurt içinde ve yurt dışında kurulmuş ve kurulacak olan gerçek ve tüzel kişilerle ortak olabilir veya onlarla yeni bir şirket kurabilir. d)-Yurt içinden veya yurt dışından her türlü marka,ünvan,imtiyaz,ruhsatname,ihtira beratları,ve patentler alabilir. Bunları kısmen veya tamamen gerçek ve tüzel kişilere devir edebilir. Başkalarına ait olanları devir alabilir. e)-Konuları ile ilgili olarak yurt içindeki ve dışındaki firma ve kuruluşların temsilciligini üslenebilir ,bu tür kurumlara ve kuruluşlara kendisini temsil ettirebilir. f)Konuları ile ilgili olmak üzere imalathane,fabrika kurar işletir,kiralar ve kiraya verebilir. g)-Konularını gerçekleştirmek için her türlü uzun,kısa ve orta vadeli olmak üzere krediler temin edebilir. h)-Konularını gerçekleştirmek için ithalat ve ihracat yapar. ı)- Şirket, yukarıdaki amaç ve konunun gerçekleşmesi için veya yeni bir amaç ve konunun oluşturulmasında ortaklar kurulunun onayını arayacaktır.



Geri Dön