10 / 05 / 2024

Turhan Alnıtemiz

Turhan Alnıtemiz

Alnıtemiz Turizm Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi, Turhan Alnıtemiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Nisan'da Ataşehir, Ayazoğlu Caddesi, No:47 / 5'de kuruldu.

Temiz Art Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu! 

Temiz Art Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 12 milyon 171 bin 303,84 TL sermaye bedeli ile Selim Asael, Selim Bergsen ve İlia Karavil ortaklığında kuruldu.

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turhan Madencilik İnşaat Makina Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Turhan tarafından kuruldu.

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Temiz enerji teknolojisi yatırımları hız kazandı!

Dünyaca ünlü petrol ve doğalgaz şirketleri, temiz enerji teknolojisine yönelik yatırımlarını hızlandırdı. BP, Shell, TotalEnergies, ADNOC, Saudi Aramco ve Petronas gibi dünyaca ünlü şirketler, yenilenebilir enerji, hidrojen üretimi ve karbon yakalama teknolojileri alanlarında yatırımlarına hız verdi

ABD Hazine Bakanlığı'ndan Temiz Teknoloji Fonu için yaklaşık 1 milyar dolarlık kredi!

ABD Hazine Bakanlığı, gelişmekte olan ülkelerin temiz enerjiye geçişini hızlandırmasına yardımcı olmak için Temiz Teknoloji Fonu'na (CTF) 950 milyon dolarlık bir kredi verdiğini duyurdu.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Temiz Grup Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Temiz Grup Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te İsmail Volkan Temiz tarafından kuruldu.

Tapunun temiz olduğu nasıl anlaşılır?

Gayrimenkul alım satım işleminde temkinli davranmak isteyenler tapu ile ilgili araştırmaları nasıl ve nereden yapacaklarını merak ediyor. Peki, tapunun temiz olduğu nasıl anlaşılır?

Temiz Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temiz Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Ekinci tarafından kuruldu.

Ozan Turhan kimdir?

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Ozan Turhan kimdir? Ozan Turhan hangi görevlerde bulundu?

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Temiz 34 Yatçılık Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temiz 34 Yatçılık Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nur Aytul Temiz tarafından kuruldu.

Turhan Alnıtemiz Haberi

Turhan Alnıtemiz

Alnıtemiz Turizm Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi, Turhan Alnıtemiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Alnıtemiz Turizm Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları şunlardır. 1- Her türlü ; turizm ve konaklama,piknik,mesire yeri,yaşlı dinlenme,engelli konaklama ve dinlenme yerleri,restorant,çay bahçesi,dinlenme ve her türlü spor tesisleri işletmeciliği yapar. 2- Her türlü sağlık turizmi ve tesisleri açar ve işletmeciliğini yapar. 3- Otel, konut ve diger inşaat işleri yapar. 4- Tekstil konfeksiyon ürünleri ile, kumaş, deri, ayakkabı,oyuncak,bujiteri,çanta,ve deri ve deriden mamul ürünlerin alımını satımını ithalatını ve ihracatını yapar. 5- Her türlü; ev tekstil ve dayanıklı tüketim mallarının alımını satımını dış ticaretini ve pazarlamasını yapar ŞİRKET AYRICA BU AMAÇ VE KONULARI İLE İLGİLİ OLARAK a)-Şirket amacına uygun her türlü ğayrimenkulleri...