05 / 10 / 2024

Alosbi'de metrekaresi 60 euroya satılık parsel!

Alosbi'de metrekaresi 60 euroya satılık parsel!

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 bin ile 100 bin metrekare arasındaki parseller metrekaresi 60 eurodan başlayan fiyatlarla ihaleye sunulacak...




ALİAĞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İZMİR (ALOSBİ)"NDE YER ALMAK İSTEYEN SANAYİ VE GİRİşžİMCİLER İçİN AçIK ARTTIRMA İHALE şžARTNAMESİ

çevre Yolu ve Otoyol bağlantısı, Demiryolu bağlantısı, Kuzey Ege “ çandarlı Limanı, Aliağa Limanı, NEMPORT, Nemrut Liman Bölgesi,  İzmir  Limanına yakınlığı ve Metro ulaşımı ile mükemmel lojistik olanaklara sahip bir konumda yer alan, 280 MW gücünde enerji santrali ile kesintisiz enerji olanağı, dünyanın en modern ve teknolojik altyapısına sahip, Küçük sanayi sitesi, idari ve sosyal tesisleri, alışveriş merkezi, eğitim tesisleri ile Yedi Yıldızlı Endüstri Kenti ALİAĞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İZMİR (ALOSBİ)"de yer almak isteyen ihtiyaç sahibi sanayicilere ve girişimcilere Açık Artırma İhalesi ile sanayi parselleri tahsis edilecektir.

Açık Artırma ile tahsis edilecek, büyüklükleri 5.000 m2 ile 100.000 m2 arasında değişen parsellerin; Parsel tesviyeleri (Kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanmış), Projelerine uygun geoblok sistemli istinat duvarları, Dağıtım Merkezine kadar elektrik altyapısı, Asfalt yolları ve kaldırımları, Cadde aydınlatmaları, tüm altyapının tek noktadan kontrolü ve yönetimine olanak sağlayan SCADA sistemi, Her parselde imalatı yapılmış olan parsel bacalarına kadar ulaştırılan; İçme Suyu, Yağmursuyu, Korige borulu Kanalizasyon ve Doğalgaz altyapısına ilişkin altyapı inşaat masrafları dahil muhammen bedelleri 60 €/m2 olarak belirlenmiştir .

İHALE şžARTLARI
1.  İhaleye katılmak isteyenlerin aşağıdaki belgeleri, en geç 14 Ocak 2011 Cuma günü,
saat: 17:30"a kadar, Aliağa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Belgeleri eksik teslim edenler ihaleye katılamayacaktır.
a)  Yetkililerce imzalanmış; Teklif Mektubu, Katılımcı Bilgi Formu ve Katılımcı Taahhütnamesi (Boş belge örnekleri www.alosbi.org.tr adresinden, 0 533 638 77 59 nolu gsm ya da 0 232 621 50 50/Dahili 2 nolu telefondan Işıl DÜZKAN ile görüşmek suretiyle temin edilebilir.),
b)  Noter tasdikli imza sirküleri veya yetki belgesi.
2.  Aliağa Organize Sanayi Bölgesi İzmir (ALOSBİ) Yönetim Kurulu ihaleyi yapıp yapmama veya erteleme yetkisine sahiptir.
3.  İhaleye katılmak isteyenler; tekstil, makine, otomotiv, kimya, metal, ağaç, inşaat, plastik, elektrik-elektronik, gıda sektör grupları içerisinden, faaliyet gösterecekleri sektörü ve talep ettikleri parseli teklif mektubunda belirteceklerdir.
4.  İki şekilde teklif verilmesi mümkün olabilecektir. Birincisi; teklif edilen m2 birim fiyatının talep edilen parsel alanı ile çarpılması sonucunda elde edilecek bedelin peşin olarak ödenmesi. İkincisi; teklif edilen m2 birim fiyatının talep edilen parsel alanı ile çarpılması sonucunda elde edilecek bedelin % 20"sinin peşin ödenmesi, kalan bakiyenin aylık eşit taksitler halinde kaç ayda ödeneceğine dair teklif verilmesi.
5.  İhale 18 Ocak 2011 Salı günü saat 13:00"de yapılacaktır. İhaleye, Yönetim Kurulumuzun uygun gördüğü teklif sahipleri davet edilecektir.
6.  Aynı parsele birden fazla teklif verilmesi durumunda, bedel, açık artırma ile tespit edilecektir. Talebin tek olması durumunda, teklif bedeli üzerinden tahsis yapılacaktır.
7.  Açık Artırma ile tahsis edilecek olan parseller için 20.000,-TL. (Yirmi Bin Türk Lirası) tutarındaki İhale Teminatı (Süresiz Banka Teminat Mektubu ya da Bloke çek), 18 Ocak 2011 Salı günü (ihale günü) en geç saat 11:00"e kadar, Aliağa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne teslim edilecektir. İhale teminatını teslim etmeyenler ihaleye katılamayacaktır.
8.  İhale sonucunda teklifi kabul edilerek, parsel tahsisine hak kazanan teklif sahibi tarafından, ihalede tespit edilmiş bulunan bedelin, peşin ödeme şeklinde teklif verilmişse tamamı, peşinat+taksitli ödeme şeklinde teklif verilmişse peşinat olarak % 20"si (yüzde yirmisi), en geç 21 Ocak 2011 Cuma günü mesai bitimine kadar Aliağa Organize Sanayi Bölgesi İzmir (ALOSBİ) Bölge Müdürlüğüne defaten ödenecektir. Bakiye kalan miktar; birer ay vadeli ve eşit taksitler halinde ödenecektir.
9.  21 Ocak 2011 Cuma günü mesai bitimine kadar gerekli ödeme yapılmaz ise, ihale şartı yerine getirilmemiş sayılarak tahsis iptal edilecek ve TEMİNAT Aliağa Organize Sanayi Bölgesince İRAD kaydedilecektir. Tahsis hakkı sonraki teklif sahibine geçecek, sonraki teklif sahibi de üç gün içerisinde gerekli ödemeyi yapmaz ise, TEMİNAT Aliağa Organize Sanayi Bölgesince İRAD kaydedilecektir. Kalan teminat mektupları, tahsisin gerçekleşmesinden yedi gün sonra iade edilecek, bu süre, ihale tarihini bir aydan fazla geçmeyecektir.

İHALE TARİHİ  : 18 Ocak 2011 Salı
İHALE SAATİ  : 13.00
İHALE YERİ  : ALİAĞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TOPLANTI SALONU
 ( İZMİR-çANAKKALE E 87 KARAYOLU 67. KM. 107 SK. NO: 7 ALİAĞA/İZMİR)

İletişim: 0232 621 50 50
GSM: 0533 638 77 59
Faks: 0232 621 50 60

Teklif mektubu için tıklayınızAliağa Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaşım için tıklayınızKatılımcı bilgi formu için tıklayınızKatılımcı taahhütnamesi için tıklayınızAliağa Organize Sanayi Bölgesi bilgileri için tıklayınız

Geri Dön