07 / 05 / 2024

Altın 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakamlara bakın!

Altın 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakamlara bakın!

Dolar ve altın piyasalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve doların 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. peki altın 1 ay sonra ne kadar olacak? İşte o açıklamalar...



Eylül ve Ekim'de resesyonla küresel piyasalarda ciddi bir ekonomik kriz süreci beklediğini kaydeden İslam Memiş, ABD'de faiz artırarak enflasyon baskılanmadığını. Biden'ın tekrar açıklama yaparak, düşmeyen enflasyona dikkat çektiğini dile getirdi. "Her ne kadar Fed'in 50 puanlık artışı bekleniyorsa da ben daha güvercin bir açıklama bekliyorum." diyen İslam Memiş, 75 puanlık artışın konuşulduğunu söyleyerek, bunun piyasaları çok bozacağını düşündüğünü dile getirdi. Ciddi bir belirsizlik olduğunu söyleyen İslam Memiş, mutlaka baskılanacağını söyleyerek, önümüzde mevsim etkisiyle 2 ay enflasyon yatay seyredebileceğini ama Eylül ayında bir kriz beklediklerini söyledi.

Altın 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Piyasa kahini İslam Memiş ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakamlara bakın!

Bu ayın sonuna kadar yeni paket açıklanmazsa yeni seviyeleri konuşabileceğini söyleyen İslam Memiş, bu ay sonuna kadar Cumhurbaşkanının bizzat açıklayacağı paketle beraber biraz daha yataylaşan bir piyasa ihtimalini görmenin kuvvetli olacağını düşündüğünü söyledi.

15 Haziran 2022 altın fiyatlarında son dakika! Bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın, Cumhuriyet altını ne kadar?

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve gram altın için kritik günü açıkladı! Bu gerçekleşirse piyasa karışır

Altında yükseliş bekleyenlerin hayalleri suya düştü! Gram altın ve çeyrek altında sürpriz fiyat


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön