15 / 05 / 2024

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş bir süre önce hem tarih hem de rakam vermiş ve "Bu tarihten sonra gram altın alamayacaksınız" diye konuşmuştu. Peki İslam Memiş gram altın ile ilgili neler söyledi? İşte o açıklamalar...



Yaptığı açıklamada Euro/TL 18.42 seviyesinde olduğunu ve 18.44'e kadar yükseldiğini söyleyen İslam Memiş, içeride dolar kuru yüksek olduğu için euro/TL'ye destek veren bir fiyatlama olduğunu söyleyerek, Euro/dolar paritesindeki pozitif görünüm devam ettiğini söyledi. 1.054'e kadar da yükselişin devam edeceğini tahmin ettiğini kaydeden İslam Memiş, son zamanlarda sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı yüzde 4'lük değer kaybında olduğunu söyleyerek, "100 doların altına sarkan petrol var burada pompa tarafına indirimi takip ediyoruz. İçeride dolar kuru yüksek olduğu için belki yansıtmazlar indirim olarak. Ancak ben 100 dolar seviyesi altı rakamların kalıcı olacağını da düşünmüyorum." dedi.

Altın 3 gün sonra bu rakamı görecek! Her dediği çıkan altının efendisi İslam Memiş ten flaş açıklama! Hemen bakın

GRAM ALTIN İÇİN '15 AĞUSTOS' UYARISI YAPTI

İslam Memiş yaptığı açıklamada, şu anda içeride gram altın/TL 1020-1025 lira aralığında olduğunu dile getirerek, 1020 lira güçlü direnç seviyesi olduğunu ve 950-1050 aralığına yerleşmiş gram altın olduğunu kaydetti.  İslam Memiş, "Ağustos içinde 1000 lira altına sarkmalar da orta ve uzun vadede yatırımcısının yüzünü güldürmeyi devam edecek" dedi.

Ağustos ayının ortasından sonra, 15 Ağustos'tan sonra 1000 lira altında gram altın alamayacaksınız uyarısı da yapan İslam Memiş, 1000 altını görürseniz elinizi çabuk tutmanız gerektiğini söyleyerek, yıl sonuna kadar 1450 lira rakamlarını beklemeye devam ettiklerini söyledi.

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bank peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören gözüne inanamadı!

TOKİ 2022 projelerinde son dakika! 81 ildeki ucuz konutlar için talep toplanıyor! Hemen bu habere bakın!

Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK emeklileri hemen buraya bakın! 2023 maaş zammı için müjde geldi! Rakamı duyan inanamadı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön