12 / 05 / 2024

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş, altının 4 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...



Yatırımcılar tarafından yakından takip edilen piyasalar yönünü bir defa daha ABD'ye çevirdi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Merkez Bankası Fed'in faiz arttırma sinyalleri güçlenirken, dolar fiyatında hareketlilik, altında ise düşüş görülüyor. Önümüzdeki için uyarı yapan finans analisti İslam Memiş, bazı kritik uyarılar yaptı.

Yatırımcıların gözdesi altın ile ilgili önemli açıklamalar yapan altının efendisi İslam Memiş, enerji kriti ile birlikte şirket iflasları yaşanacağına değindi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yatırımcıların gözdesi altın fiyatının Fed tarafından baskılansa da yükselişine devam edeceğini kaydeden İslam Memiş, yıl sonu için gram altında 1.400 TL tahminin geçerli olduğunu dile getirdi.

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş ten flaş açıklama! Hemen bakın!

YATIRIMCI NELERE DİKKAT ETMELİ?

Yaptığı son dakika açıklamasında dolar karşısındaki yatırım araçlarında sert düşüşler görüldüğünü dile getiren İslam Memiş, yatırımcıların dikkat etmesi gereken noktaları da duyurdu. İslam Memiş yaptığı açıklamada hangisi ucuz hangisi pahalı, buna dikkat edilmesi gerektiğini dile getirerek, "Yatırımcı ya pahalı olan ile ucuzu takas edecek ya da ucuz olanı alıp varlıklarını koruyacak.” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön