11 / 05 / 2024

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş, altının 4 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...



İslam Memiş'in altın fiyatlarını seyri ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. İçeride gram altın yatırımcısının mecburen doları da takip etmek zorunda olduğunu kaydeden İslam Memiş, "Teknik olarak gram altın/TL fiyatında 1,012 güçlü bir destek, yukarıda ise 1,038." diyen İslam Memiş, gram altın yatırımcısının ekranlarda gördüğü rakamlar ile kapalı çarşı ya da bankalarda 10-15 TL'lik bir makas aralığına dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamada gram altında düşüşleri zor gördüğünü dile getiren İslam Memiş, özellikle bin liranın altının çok zor olduğunu söyleyerek, yeni zirveler görülebileceğini kaydetti.

Yaptığı açıklamada gram altının 1.200 TL ve devamında 1,450 TL olabileceğini dile getiren İslam Memiş, önümüzdeki sene düğün yapacak olanların önümüzdeki birkaç haftayı iyi değerlendirmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Milyonlarca sürücü bayram edecek! Son dakika indirimi geldi! PO, Opet, Shell, 30 Ağustos 2022 fiyat listesi! Hemen bakın

Türkiye Aile Destek Programı'nda son dakika müjdesi! 427,9 milyon lira ödeme yapıldı! Hemen bakın!

Altın yerle yeksan! 1 gram bile altını olan kahroldu! Hemen son dakika fiyatına bakın! 29 Ağustos 2022 altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön