11 / 05 / 2024

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş'ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş, altının 4 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...



ALTIN 4 AY SONRA BU RAKAMI GÖRECEK

Yaptığ açıklamada gram altını 1.000 TL'den almanın zor olduğuna da değinen İslam Memiş, yaptığı açıklamada gram altın 1.005 TL olsa da bankadan veya fiziki olarak yatırımcının 1017 liradan gram altın aldığını söyledi. Yaptığı açıklamada 10-15 lira makas aralığı olduğunu dile getiren İslam Memiş, 1.000 liraya gram altın almak için gram altının 985 liraya gerilemesi gerektiğini söyledi. İslam Memiş, bu ihtimali zayıf gördüğünü kaydetti.

Altın 4 ay sonra bu rakamı görecek! Tüm tahminleri tutan altının efendisi İslam Memiş ten flaş açıklama! Hemen bakın!

Yaptığı açıklamada gram altının hem dolardan hem de onstan beslendiğini dile getiren İslam Memiş, şu anda ons altın fiyatındaki baskılanmadan dolayı düştüğünü belirtti. İslam Memiş, önümüzdeki yıl düğün yapacakların borcu olanların uzun vadede bunu fırsat olarak kullanabileceğini dile getirerek, yıl sonu gram altın 1.400 lira tahminim değişmediğini söyledi.  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön