11 / 05 / 2024

Altın alacaklar dikkat! Hemen bakın buna göre pozisyon alın! Altın alacaklar acil buraya

Altın alacaklar dikkat! Hemen bakın buna göre pozisyon alın! Altın alacaklar acil buraya

Altın alacak vatandaşlar altın fiyatlarının ne yöne gideceğini merak ediyor. Altın fiyatlarında bu hafta çok kritik.



Düğün sezonu geldi çattı, vatandaşlar altın fiyatlarının ne olacağını merakla bekliyor. Altın alacak vatandaşlar hakkında da kritik bir gelişme yaşandı. 

Altın fiyatlarındaki hareketlilik üzerine yatırımcılar uzmanlardan gelecek açıklamaları bekliyor. Yatırımcılar için oldukça önemli olan FED Başkanı Jerome Powell'in bu hafta merkez bankası yetkilileri ile toplanması bekleniyor.

Konuşmasını Jakson Hole'da yapacağı bilinirken, ABD dolarındaki yükselişler ile elde edilen kazançların geri verdiği söyleniyor. Ons altın değerinin 1.900 dolar seviyelerinden işleme alınıyor. Ons altın ve bankalar arası Dolar / TL kuruna göre yapılan hesaplamalarda ise gram altın fiyatı ise 1.665 seviyelerinden satışa sunuluyor.

Çeyrek altın 2.730 TL, Cumhuriyet altını ise 11.040 TL seviyelerinden işlem görüyor. FED Başkanı Jerome Powell tarafından yapılacak açıklama yatırımcılar tarafından merak konusu haline geldi.

Uzmanlar gelen açıklamalar doğrultusunda FED Başkanı Jerome Powell, bu cuma günü açıklamalarda bulunacak. Açıklamasıdan ABD'nin faiz görünümüne aydınlık sağlayacağı düşünülüyor.

ABD ekonomisinde yaşanan gelişmeler ile birlikte dolar kurunda yükselmeler görülmüştü. Kalıcı ve dirençli bir tutum sergilemesiyle yatırımcılar para politikasının uzun vadede sıkı kalması yönünde saf tutarak, tahvil getirilerini artırmayı başardı.

 


Geri Dön