19 / 05 / 2024

Altın alacaklar Şubat ayına dikkat etsin! İslam Memiş kritik alış ve satış seviyelerini ilk kez açıkladı!

Altın alacaklar Şubat ayına dikkat etsin! İslam Memiş kritik alış ve satış seviyelerini ilk kez açıkladı!

Çok sayıda altın yatırımcısı altın fiyatlarının yönünü merak ediyor. Altın fiyatları artacak mı düşecek mi? Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş kritik seviyeler ve Şubat ayı için yeni bir tahminde bulundu. İşte detaylar…



ALTIN ALACAKLAR DİKKAT ETSİN!

Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Altın almak isteyen vatandaşlarda 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne zaman alınır?' sorularının yanıtını arıyor. Beklenen açıklama ise Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi. Piyasalardaki son durumu değerlendiren İslam Memiş şöyle dedi: "Gram altın Ocak ayında yüzde 6 değer kazandı. Bu hafta önemli. ABD Merkez Bankası, Avrupa Merkez Bankası, İngiltere Merkez Bankası faiz kararları açıklanacak” diyerek, “Bu hafta biraz daha dalgalı bir seyirde işlemler gerçekleştirebilir” açıklamasını yaptı.

Altın alacaklar Şubat ayına dikkat etsin! İslam Memiş kritik alış ve satış seviyelerini ilk kez açıkladı!

"Altın alınır mı yoksa satılır mı?" sorusuna cevap veren İslam Memiş, gram altına dikkat çekerek, “Gram altın/TL fiyatı şu an itibariyle Kapalıçarşı piyasasında 1.180 -1.182 lira seviyesinde. Bu tarafta da 1.140 lira seviyesine kadar Şubat ayı içerisinde bir geri çekilme bekliyorum” ifadelerini kullandı. “Yıllık bazda baktığınız zaman orta ve uzun vadede yine yeni rekorlar yolda” diyerek kritik seviyelere değindi: “1.250 – 1.280 devamında yılın ikinci yarısında Haziran ayından sonra 1.350 – 1.450 hatta 1.500 lira seviyesinin üzerinde ataklar da gerçekleşebilir.”

Altın bugün ne kadar? 11 Şubat 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altında son viraj! Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön