05 / 05 / 2024

Altın alacaklara ünlü kadın analistten flaş uyarı. Altın alacaklar sakın atlamasın

Altın alacaklara ünlü kadın analistten flaş uyarı. Altın alacaklar sakın atlamasın

Ünlü analist Hatice Kolçak altın fiyatları hakkında altın alack vatandaşlara yönelik önemli bir tavsiyede bulundu.



Altın fiyatlarının artmasıyla birlikte altın alacak olan vatandaşlar da araştırmalarına tam gaz devam ediyor. Analist ve ekonomist Hatice Kolçak'tan da altın almayı düşünen vatandaşlara yönelik çok önemli uyarılar geldi. 
Kolçak altın alacak vatandaşlara seslendiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

Bu hafta Amerika'dan yayınlanacak olan veriler, ONS altındaki oynaklığı artıracaktır. Yani 1955 dolarlık başlangıcımızdan itibaren, her kuvvetli veride aşağıya yönelen bir ONS altın göreceğiz, her zayıf veride yukarıya yönelen bir ONS altın göreceğiz. Muhtemelen yukarılara çok fazla tırmanamayan, 1980-85 dolar seviyelerini aşamayan - çünkü aşarsa 2 bin dolara çıkacağız - böyle bir dalga içinde hareket edeceğiz.

GRAM ALTINA DA YANSIYACAK

Aynı durum gümüş için de geçerli olacak. Bu hafta boyunca bu dalgalanmayı gözlemleyeceğiz. Alım yapmayı düşünenler varsa, günleri dikkatle takip ederek, küçük düşüşlerde... çünkü bunlar gram altına da yansıyacak.

Gram tarafında dolar/TL sabit kalıyor, gram tarafındaki hareketleri görebilmek için günbegün takip etmek gerekiyor. 5 lira, 10 lira... kâr kârdır. Alım yapmayı düşünenler, bu günleri dikkatlice izleyebilirler. Gümüş için de aynı durum geçerli, Amerikan borsaları için de aynı şeyi söylüyorum. Tamamen veri odaklı hareket edeceğiz.
 


Geri Dön