Altın & Dolar

Altın alalım mı, bekleyelim mi? 'Ben olsam bunu yapardım'' diyen İslam Memiş net tarih verdi! Son tren kaçırmayın!

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı sonrası sabahki seyrine devam ediyor. Güne 2.503 liradan başlayan gram altın aynı fiyattan işlem görüyor. Yatırımcılar ise bu seviyelerden 'altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor.

Altın ve para piyasaları uzmanı altın piyasasını değerlendirdi. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasıyla yatay seyrediyor. Gram altın saat 14:37'de 2.503 liradan işlem görüyor. Peki bu seviyelerden alın alınır mı? Yatırımcılar 'altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor. 

ALTIN ALALIM MI, BEKLEYELİM Mİ?

Altın alalım mı bekleyelim mi? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''son tren geldi ve yolculuk başlasın!' başlığını verdiği videosunda cebinde para birikimi olup altın alıp almamakta kararsız olanlara 'ben olsam alıp pozisyonumu kapatırım' yanıtını verdi.  


TEMMUZDA YÜKSELİŞ BAŞLAYACAK!

Bu hafta ons altın ve ons gümüşte düşüş beklentisi olduğunu hatırlatan Memiş düşüşlerin gerçekleştiğini belirtti. Ons altında 2.280 doları takip edileceğini söyleyen Memiş Bu haftayı da altın yatırımcısının iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi.

'Altın ve gümüşte yükseliş yolculuğu var' diyen Memiş Bu haftaki düşüşler yılın son düşüşleri olduğunu hatırlattı. Bu haftayının iyi değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Memiş ''2293 dolara kadar gerileyen ons altın gördük. Beklentimiz hemen hemen gerçekleşti. 2300 dolara yerleştikten sonra temmuzda yükseliş yolculuğu başlayacak. Ardından 2600 dolar ve 3000 dolara kapıların açıldığı bir yükseliş bekliyorum.'' dedi

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Yatırımcılar altın kadar gümüş fiyatlarının da ne olacağını merak ediyor.  Memiş, ons gümüşte 28.80 dolar beklentisinin gerçekleştiğiini ve şu anda ons gümüşün 28.85 dolardan işlem gördüğünü söyledi.

 Gümüşte de dip seviyelerin görüldüğüne dikkat çeken Memiş 37 dolar seviyelerini beklediğini açıkladı. Memiş ''Bundan sonra yukarı yönlü hareketlerde agresif yükselişler görünce benim için şaşırtıcı olmayacaktır.'' dedi.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram, Çeyrek, gremse, tam altın fiyatı!

İslam Memiş'ten gümüş yorumu! Gümüş fiyatlarında beklenen o rakam geldi! Sıra ons altında!