Kent Haberleri

Altın almak isteyenler çok acil bakın! Altın Kahini İslam Memiş resmen tarih verdi! O günü bekleyen muradına erecek

Altın almak için alım fırsatını bekleyen yatırımcılara Altın Kahini İslam Memiş resmen tarih verdi. O günü bekleyen muradına erecek... Yatırımcıar altın almak için ''alım fırsatını'' kollarken Altın Kahini İslam Memiş'ten tarih açıklaması geldi

Altın fiyatlarında yükselişler devam ediyor. Yatırımcıar altın almak için ''alım fırsatını'' kollarken Altın Kahini İslam Memiş'ten tarih açıklaması geldi. 

Altın almak isteyenler çok acil bakın! Altın Kahini İslam Memiş resmen tarih verdi! O günü bekleyen muradına erecek

ALTIN İÇİN ALIM FIRSATI!

İslam Memiş, yatırımcıların ''ne zaman altın almalıyım?'' sorusunun yanıtını araştıranlar için resmen tarih verdi. Memiş altın almak isteyenler için "Kaygan bir zeminde olduğumuzu belirtmekte yarar var. Küçük yatırımcı için özellikle söylüyorum.

Bir dalgalanma yaşanabilir. Bu dalgalanmada düşüş yaşanabilir. Bunun sebebi ise Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayıyla ilgili piyasaların henüz fiyatlama yapmamasıdır.

İşte aday açıklandığında piyasalar fiyatlama yapacaktır. Bunu beklemekte yarar var. Dövizle borçlanmak oldukça riskli. Altında kar satışları yaşanabilir.

Altın için alım yapacak olan varsa Şubat ayını beklemelidir. Gümüşün ise altına göre performansı daha iyi" ifadelerini kullandı.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak veya satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını takip ediyor.  Milyonlarca kişi ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira oldu? Yarım ve tam altın ne kadar oldu? Tam altın kaç lira oldu? Ata altın ne kadar? Son dakika altın fiyatları bugün ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Ons altın bugün 1918 dolardan işlem görürken gram altın fiyatı 1185 lira, çeyrek altın fiyatı 1938 lira, yarım altın fiyatı 3876 lira, tam altın fiyatı ise 7723 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Ata altın 7922 liradan, Atabeşli fiyatı 39,489 liradan, gremse altın ise 19,268 liradan satışa sunuluyor.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Altın Kahini İslam Memiş büyük riski pat diye açıkladı! Görenlerin etekleri tutuştu

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın

Dolar Kahini Selçuk Geçer elinde dolar olanları kırmızı kodla uyardı! Dolar net bu kadar olacak! Görenlerin aklı çıkacak