Kent Haberleri

Altında son viraj! Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri olan altın için Altın Kahini İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Altında son viraj! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip edilmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden sonra Borsa İstanbul'da geçici süreliğine işlemi kapattı. İşlemlerin geçici süreyle durdurulması piyasada belirsiz bir ortam yarattı.

Bu ortam altın ve döviz piyasasını etkiledi. Altın fiyatları son bir hafta içinde sert düşüşler yaşadı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş, altına yatırım yapmak isteyen vatandaşların nasıl bir yol çizmesi gerektiğini açıkladı.

Altında son viraj! Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Bunu yapmayan kendini yerden yere atacak

İSLAM MEMİŞ ALTIN İÇİN TARİH VERDİ!

Altın fiyatlarındaki düşüşlerin 15 Şubat 2023 tarihine kadar devam edeceğini belirten İslam Memiş, altın almak isteyen vatandaşlara “bekleyin” çağrısında bulundu. 

Memiş, “Alım seviyelerimizi gram altın yatırımcıları çok iyi biliyor ne zamanki altının ons fiyatı 1850 dolar, 1860 dolar seviyesinde olursa karşısında ki gram altın kaça tekabül ediyorsa buradan gram altın tarafına giriş yapacağız.

Şubat ayının 15'ine kadar bu süreci beklemeye devam ediyoruz.  Altın alımı yapmak isteyenler kenarda sakin bir şekilde bekleyebilir.'' şeklinde konuştu.

 

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI! 11 ŞUBAT CUMARTESİ ALTIN FİYATLARI

11 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününe düşüşle başladı. Ons altın bugün 1865 dolar oldu. Gram altın fiyatı 1151 lira, çeyrek altın fiyatı 1881 lira, yarım altın fiyatı 3754 lira, tam altın fiyatı ise 7485 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! Hemen bakın! 11 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

Doların bu ay içinde geleceği seviye resmen belli oldu! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde doları olan acil baksın

Euro 33 gün sonra resmen böyle olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!