01 / 05 / 2024

Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt!

Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt!

ABD enflasyon rakamları 12 ayın ardından ilk kez yükseldi. Fed'in para politikası altın fiyatları üzerinde etkili olacak. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt.



Altını bilen adam İslam Memiş, altın fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak gram altın konusunda yatırımcıları uyardı. ABD enflasyon rakamalarını değerlendiren Memiş verilerin beklentilerin üzerinde geldiğini söyleyerek '' Bu da Fed'in fazileri biraz daha bekletebileceğini gösteriyor''  dedi. ABD enflasyon rakamlarından sonra altının ons fiyatının 1930 dolara kadar yükseldi. İlerleyen süreçlerde 1890-1960 dolar bant aralığının takip edilebileceğini belirtti. 

Yatırımcılar altın fiyatlarındaki hareketliği takip ederken asıl merak ettikleri soru ''altın alalım mı, satalım mı? İşte merak edilenler...

Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş ten net yanıt!

ALTIN ALALIM MI SATALIM MI?

İslam Memiş Kısa vadede 1.700 TL seviyesinin altındaki rakamları alım fırsatı olarak değerlendiriyor.

Gram altın için yıl sonuna kadar 1.770-1.820 TL devamında 1.880 TL direnç seviyeleri bekleyen İslam Memiş,  elinde altın bulunduranlar satmak için aceleci davranmamaları konusunda uyardı. 

Memiş öte yandan makasa aralıklarına da dikakt çekerek, serbest piyasalarla ekran fiyatı arasında makas aralığının açılmaya devam ettiğini söyledi. Memiş, 1.675 TL seviyesinde görünen gram altın, gerçek değer fiyatı serbest piyasalarda 1.716 TL seviyelerinde seyrettiğini söyledi.  
Yatırımcılara uyarıda bulunan Memiş, ekran fiyatı ile serbest piyasalarda 50 TL'lik bir farkın oluşabileceğine dikkat çekti.

Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş ten net yanıt!

ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın 1914 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1723 lira, çeyrek altın 2814 lira, yarım altın 5627 lira, tam altın 11,203 lira, Ata altın fiyatı 11,500 liradan işlem görüyor.
 

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Altın fiyatları bugün ne kadar? 14 Ağustos Pazartesi altın fiyatları

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

Geri Dön