15 / 05 / 2024

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş'ten rakam açıklaması geldi! Kuyumcuya gitmeden önce hemen bakın!

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş'ten rakam açıklaması geldi! Kuyumcuya gitmeden önce hemen bakın!

Altın fiyatlarındaki güçlü yükseliş karşısında yatırımcılar altın alalım mı, satalım mı? sorusunun yanıtını merake diyor. İslam Memiş altın için merak edilen rakamı açıkladı. Kuyumcuya gitmeden önce hemen bakın!



ALTIN ALALIM MIİ SATALIM MI?

Altın yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, haziran ayını işaret ederek, alım fırsatının tekrar dıpacağını açıkladı. 

Altın fiyatlarında bugün yükseliş sonrası ahreketlilik arttı. Yatırımcılar heyecanla saon dakika altın fiyatlarını takip ediyor. En çok da altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? orusu üzerinde yoğunlaşan yatırımcılar için İslam Memiş'ten flaş açıklama geldi.

 Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ten rakam açıklaması geldi! Kuyumcuya gitmeden önce hemen bakın!

Memiş konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: ''Ons altın şu anda bin 960 dolar seviyesinde stabil durumunu hala devam ettiriyor. 1.968 dolar seviyesinin kırılması biraz zor. Kısa vadede 1910 dolar seviyesine kadar bir geri çekilme bekliyorum ons altın tarafında.

Benim altın olarak yönüm negatif. Altın şu anda dolar endeksli olarak yükseliş gösteriyor.

Gram altın dolar kurundan almış olduğu destekle güne yükselişle başladı.

Şu anda Kapalıçarşı piyasasında gram altın 1.380 TL seviyesinde seyrediyor. 1350/1400 TL arasını kısa vadede takip etmeye devam ediyoruz.'' dedi. 
 


Geri Dön