17 / 05 / 2024

Altın yatırımcıları gardınızı alın! İslam Memiş bile yanıldı, 'kaybettim' dedi!

Altın yatırımcıları gardınızı alın! İslam Memiş bile yanıldı, 'kaybettim' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve "Gram altın 1000 liranın altına düşmez" diyen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten 'kaybettim' açıklaması geldi. İşte detaylar...



Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken ve "Gram altın 1000 liranın altına düşmez" diyen altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten 'kaybettim' açıklaması geldi.

Yaptığı tahminin yanlış çıkmasından sonra yeni bir video yayınlayan Memiş çok önemli açıklamalar yaptı. İslam Memiş yaptığı açıklamada  "Altın fiyatlarında, gümüş fiyatlarında yaşanan sert düşüşler neyin habercisi? Öngörümde değişiklik var mı? Düşüşler ne kadar devam edebilir? cevabını vermeye çalışacağını kaydetti.

Altın yatırımcıları gardınızı alın! İslam Memiş bile yanıldı, kaybettim dedi!

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, en son videosunda bir iddiası olduğunu ve Eylül itibarıyla gram altın alamayacaksınız dediğini söyleyen İslam Memiş, ilk iki iddiayı kazandığını ama 3. iddiayı kaybettiğini söyledi. İslam Memiş yaptığı açıklamada gramın altın ekranlarda 973 olsa da serbest piyasalarda 998 lira seviyesinden işlem gerçekleştirmeyi sürdürdüğünü söyledi.

İslam Memiş yaptığı açıklamada Pazartesi ve salı günü yukarı yönlü hareketler olduğunu söyleyerek, "Ne zamanki ABD enflasyonu açıklandı, beklenenden yüksek geldi, rüzgar tersine döndü." dedi. 4 günde rüzgarın tamamen tersine döndüğünü gördüğünü söyleyen İslam Memiş, enflasyon yüzde 8.3 olarak açıklandığını dile getirerek, beklentinin 8.1 olduğunu söyledi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön