19 / 05 / 2024

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 10 Ocak 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 10 Ocak 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatlarının yükselişe geçmesi ile altın bilezik fiyatları merak edilip araştırılıyor. 10 Ocak 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?



SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları milyonlarca vatandaş tarafından takip ediliyor. Kapalıçarşı altın fiyatlarını takip eden yatırımcılar ve altın almak isteyenler ''bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç lira oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 10 Ocak 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Bugün ons altın güne 1873 dolardan başlarken gün içinde 1874 dolara kadar yükseldi. Şu dakikalarda ise ons altın  fiyatı 1874 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1155 liradan satılırken, çeyrek altın 1887 lira oldu. Yarım altın fiyatı 3774 lira, tam altın fiyatı ise 7517 liradan satışa sunuluyor.

Gram altının geleceği en yüksek rakam az önce resmen belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın! 

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın
1 dolar 20 gün içinde tam tamına bu kadar olacak! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Elinde dolar olanlar hemen baksın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön