27 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları sert düştü! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın bilezik fiyatları sert düştü! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başlarken gün içinde dalgalı seyrine devam etti. Altın fiyatlarının düşmesi ile 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları da düşüşe geçti. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.



Altın bilezik almak isteyenler, güncel altın bilezik fiyatlarını merak ediyor. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün düşüşe geçerken bilezik satın almak isteyen vatandaşlar bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? sorusunun yanıtını merak edip araştırıyor. İşte 25 Ekim 2022 altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön