28 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları kaç TL oldu?

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları kaç TL oldu?

Altın bilezik fiyatları 21 Eylül Çarşamba günü ibreleri yukarı çevirdi. Haftanın üçüncü günü bilezik fiyatları yükselişe geçti. Peki 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar? İşte altın bilezik fiyatları 21 Eylül 2022...



Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyhatları yükselişe geçti. Bilezik fiyatları da altın fiyatlarına paralel olarak yukarı yönlü hareket ediyor. 

Yatırımcılar ve bilezik almak isteyenler 21 Eylül Çarşamba altın bilezik fiyatları ne kadar? En ucuz altın bilezik fiyatı ne kadar? sorularının cevaplarını araştırıyor.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatkarı ne kadar? En ucuz altın bilezik fiyatları kaç lira? sorularının yanıtlarını araştıran yatırımcılar bilezik fiyatlarını merak ediyor.

Bugün yurt içi piyasalarda altın fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken bilezik fiyatları da yükselmeye başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön