17 / 05 / 2024

Altın birden pat diye çakıldı! Uzman isimler peş peşe açıkladı! Dikkat büyük tüyo geldi! Bunu yapan kazanacak!

Altın birden pat diye çakıldı! Uzman isimler peş peşe açıkladı! Dikkat büyük tüyo geldi! Bunu yapan kazanacak!

Altın fiyatlarının birden düşmesi vatandaşların ve yatırımcıların paniklemesine neden oldu. Altın neden pat diye çakıldı? Uzman isimler peş peşe açıkladı! Dikkat büyük tüyo geldi! İşte uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar...



Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, 'Altın fiyatları neden bu kadar düştü?' sorusunu yanıtladı. Kolçak, altın alımı için fırsat seviyeleri olduğunu söyledi.

ALTIN ALMAK İÇİN FIRSAT!

Kolçak youtube hesabından yaptığı açıklamada, "Altın 1837 dolar seviyesinde. Dün ABD enflasyonu geldi. Enflasyon beklentinin üzerinde geldi. Bu verilerin ardından piyasalara satış getirmesi bekleniyordu. Bir dalgalanma söz konusu oldu. Bunun devamında dün gece FED Başkanı konuştu. Tüm fiyatlamalar FED Başkanının açıklaması sonrası değişti" diye kaydettikten sonra "Buradan takip etmemiz lazım. Ons altın kritik bir noktada. Bir satış baskısı daha yaşarsa 1805 dolara kadar gerileyebilir. Alım yerleri buralar. Ama illa alacaksam buradan ve biraz daha düştüğünde alabilirim" açıklamasında bulundu.

Altın fiyatlarına yönelik yaptığı açıklamalarıyla gündem olan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi. İşte Memiş'in o açıklaması..


Geri Dön