21 / 05 / 2024

Altın birden pat diye çakıldı! Uzman isimler peş peşe açıkladı! Dikkat büyük tüyo geldi! Bunu yapan kazanacak!

Altın birden pat diye çakıldı! Uzman isimler peş peşe açıkladı! Dikkat büyük tüyo geldi! Bunu yapan kazanacak!

Altın fiyatlarının birden düşmesi vatandaşların ve yatırımcıların paniklemesine neden oldu. Altın neden pat diye çakıldı? Uzman isimler peş peşe açıkladı! Dikkat büyük tüyo geldi! İşte uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar...



Altın fiyatlarına dair yaptığı açıklamalarda "15 Şubat 2023" tarihini işaret eden İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, deprem ile birlikte büyüme rakamların aşağı yönlü hareket edeceğini ifade edip eksi 2 düşüş yaşanacağını vurguladı.

Borsada da Mart ayından itibaren toparlanmalar olacağını söyleyen Memiş, elinde nakit olan vatandaşların altına yatırım yapması konusunda tavsiyelerde bulundu.

Ramazan ayı ile birlikte altında yeni rekorların beklediğini vurguladı.

İşte İslam Memiş'in dikkat çeken o açıklaması:

"Gram altın / TL fiyatı şu an itibariyle Kapalıçarşı piyasasında 1.180 -1.182 TL seviyesinde. Bu tarafta da 1.140 lira seviyesine kadar Şubat ayı içerisinde bir geri çekilme bekliyorum. Yıllık bazda baktığınız zaman orta ve uzun vadede yine yeni rekorlar yolda. 1.250 – 1.280 devamında yılın ikinci yarısında Haziran ayından sonra 1.350 – 1.450 hatta 1.500 TL seviyesinin üzerinde ataklar da gerçekleşebilir. Kısa vadeli bu geri çekilmelerin bir alım fırsatı vereceğini düşünüyorum. Özellikle altın borcu olan düğün yapacak olan altın yatırımı yapacak olan vatandaşlarımızın da Şubat ayı içerisinde en azından Şubat ayının 15'ine kadar öngördüğüm bu geri çekilmelerde bir alım fırsatı verebilir."

Aile Bakanlığı 1250 TL'yi her ay peş peşe hesaplara yatıyor! Yeni ay ödemeleri ne zaman yapılacak?

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!


Geri Dön