26 / 06 / 2024

Altın borcu olanlar acele etsin! İslam Memiş 'bu rakamlar kalıcı değil' dedi gram altın için rakam verdi! 

Altın borcu olanlar acele etsin! İslam Memiş 'bu rakamlar kalıcı değil' dedi gram altın için rakam verdi! 

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilirken, Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama geldi. Memiş, altında bu rakamların kalıcı olmadığını söyleyerek gram altının geleceği seviyeyi açıkladı.



Altın fiyatlarında aşağı yönlü seyir devam ediyor.  Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını yükselip yükselmeyeceğini merak ederken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten beklenen altın yorumu geldi. Memiş, altında bu fiyatların kalıcı olmadığını bayramdan sonra yükselişe geçeceğini açıkladı. İslam Memiş, gram altınının ne kadar olacağını da açıkladı. 

GRAM ALTIN 3,500 LİRA OLACAK!

İslam Memiş'in yorumları altın yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlar, gram altının ne kadar olacağını araştırıyor. Memiş, ''Gram altın serbest piyasalarda 2410 - 2419 lirada. 2400 destek seviyesi çalışıyor. Altın borcu olanlar, düğün yapacaklar bu seviyeler kalıcı değil.

Yıl sonu öngörümde değişiklik yok. Ons altında 2600 - 3000 dolar. Gram altında 3000 - 3500 TL beklentim devam ediyor. Altındaki bu düşüşler kalıcı değil, temmuz itibarıyla yukarı yönlü hareketleri bekliyorum.” diyerek yatırımcılara alım fırsatlarını iyi değerlendirmeleri konusunda uyardı.

Altın borcu olanlar acele etsin! İslam Memiş bu rakamlar kalıcı değil dedi gram altın için rakam verdi! 

KAPALIÇARŞI ALTIN FİYATLARI SON DAKİKA!

17 Haziran Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 'Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Kapalıçarşı'da gram altın fiyatı bugün  2489 lira, çeyrek altın fiyatı 4041 lira, yarım altın fiyatı 8075 lira, tam altın fiyatı 16,101 liradan işlem görüyor.

Ons altın 2 bin 319 dolar oldu! Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın bugün kaç TL?

Altın fiyatlarında bayram etkisi: Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 16 Haziran!

Geri Dön