05 / 05 / 2024

Altın borcu olanlar için kara haber geldi! Merakla beklenen tarih resmen verildi!

Altın borcu olanlar için kara haber geldi! Merakla beklenen tarih resmen verildi!

Altının yükseliş trendi devam ederken altına olan talep de giderek artıyor. Çeyrek ve gram altını olanların yüzü gülerken uzmanlardan altına ilişkin yeni tahminler geliyor. İşte detaylar...



Yılbaşından bugüne kadar ons altın fiyatındaki yükselişle birlikte gram altın fiyatının da artması yatırımcısını oldukça sevindirdi. Gram altın 1.115 TL’den işlem görürken, altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş 2023 yılına ilişkin altın ve dolar tahminini yayınladı.

Altın borcu olanlar için kara haber geldi! Merakla beklenen tarih resmen verildi!

"MART AYINA KADAR.."

Altın ve finans piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının mart ayına kadar sert bir şekilde artmasını beklediğini ifade etti. Mart ayı sonuna kadar altının gram fiyatının 1500 lira seviyesine ulaşmasını beklediğini söyleyen Memiş, altının şu an için tüm döviz birimlerinden daha mantıklı olduğunu vurguladı.

Peki, yatırımcıların altına daha ne kadar süre yatırım yapması makul karşılanır? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön