18 / 05 / 2024

Altın borcu olanlar için kara haber geldi! Merakla beklenen tarih resmen verildi!

Altın borcu olanlar için kara haber geldi! Merakla beklenen tarih resmen verildi!

Altının yükseliş trendi devam ederken altına olan talep de giderek artıyor. Çeyrek ve gram altını olanların yüzü gülerken uzmanlardan altına ilişkin yeni tahminler geliyor. İşte detaylar...



"ALTINA YATIRIM YAPMAKTAN ÇEKİNMESİNLER"

Gedik Yatırım Danışmanı Onurcan Bal ise yatırımcılar için en güvenilir limanın altının olduğunu söyleyerek, “Piyasada altının fiyatının her geçen gün yükseldiğini görüyoruz. Altına yatırım yapan yatırımcıların son zamanlarda yüzü gülüyor. Açık söylemek gerekirse, bir ters taraf bekliyoruz. Bir dahaki sefere yüzde 20 ila yüzde 30 oranında artacağını düşünüyoruz.

Altın borcu olanlar için kara haber geldi! Merakla beklenen tarih resmen verildi!

Küresel piyasalarda pozitif ya da negatif herhangi bir olay anında hemen altın ve dolara talep var. Yıl sonu ve başındaki yüzde 30'luk trendi her geçen gün yakalıyoruz. Bu ne demek? Altının şu anda 1.150 lirada olmasını, muhtemelen önümüzdeki aylarda 1.300-1.400-1.500 liraya ve üzerine çıkmasını bekliyoruz. Bu noktada dolarda güzel bir hareketlenme var. Ne olacağını görmek için beklenti içinde izliyoruz. Anlık olarak 2 bin 500'ü bulacağına ilişkin bir tahminimiz var. Özellikle uluslararası piyasada yüksek enerji fiyatları, kısıtlı enerji, geçen yıl şubat ayında başlayan ve hâlâ devam eden Rusya-Ukrayna savaşı, Ortadoğu'da kaos vs. derken altın ve doların böyle bir sistem nedeniyle yükselebileceğini tahmin ediyoruz. Yatırımcılar yaza kadar altına yatırım yapmaktan korkmasınlar, doğru yolda olduklarını söylemek pek de yanlış bir tahmin olmaz” ifadelerini kullandı.

Banka hesabınıza bir anda bloke konulabilir! Bu habere göz atmadan işlem yapmayın!

EYT için hayaller yine suya düştü! Ortalık fena karıştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön