28 / 05 / 2024

EYT için hayaller yine suya düştü! Ortalık fena karıştı!

EYT için hayaller yine suya düştü! Ortalık fena karıştı!

EYT’lilerin gözü kulağı ilk maaşlarını alacakları tarihe kilitlendi. Daha önce ocak ayının işaret edilmesinin ardından yapılan açıklamalardan sonra gözler şubat ayına çevrildi. Ancak EYT için tarih yine değişti.



EYT kapsamında 2 milyon 250 bin vatandaşın faydalanması beklenirken, 8 Eylül 1999 tarihi öncesi sigorta girişi olup prim gün sayısını tamamlayanlar emekli olabilecek. EYT ile ilgili şu ana kadar yasalaşma süreci gerçekleşmediği için yapılan müracaatlar henüz geçerli olmayacak.

EYT için hayaller yine suya düştü! Ortalık fena karıştı!

EYT NE ZAMAN ÇIKACAK, MECLİSE GELDİ Mİ?

EYT yasasının meclisten geçmesinin ardından sigorta şartlarını yerine getiren, prim günü kriterini ve ödemesini sağlayan emekli adayları yaşa takılmaksızın emekli olabilecek.

Peki, EYT’de yeni tarih ne zaman? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön