18 / 05 / 2024

Altın bozduracaklar panik yapmayın! Ünlü ekonomist gram altının 1000 TL olacağı tarihi açıkladı!

Altın bozduracaklar panik yapmayın! Ünlü ekonomist gram altının 1000 TL olacağı tarihi açıkladı!

Altın bozduracaklar sakın panik yapmayın! Ünlü Ekonomist Prof. Dr. Sefer Şener gram altının 1000 TL olacağı tarihi duyurdu! İşte bütün ayrınrıları...



Altın bozduracaklar panik yapmayın! Ünlü ekonomist gram altının 1000 TL olacağı tarihi açıkladı!GRAM ALTIN 1000 LİRA MI OLACAK?

Gram altında yeniden 1000 TL olmasının dolar endeksinin bundan sonraki süreçte nasıl şekilleneceği ile alakalı olduğunu söyleyen Şener, yeniden dolar/TL kurunun yukarı çıkması halinde gram altının 1000 Türk Lirası'nı da aşacağına dikkat çekti. Prof. Dr. Sefer Şener şu sözleri söyleyerek açıklamasını sonlandırdı:

"Çok muhtemeldir ki ABD’de 50 baz puanlık faiz artışı bekleniyor. Fed’den faiz artışlarının devamı beklendiği sürece ons olarak altının 1950 dolar seviyelerinin üzerine çıkması kısa vadede mümkün gözükmemektedir. Ancak Rusya, Ukrayna savaşıyla ilgili gerilimin tırmanması altının ons fiyatını 1950 doların üzerine taşıyabilecektir. Bu durumda da gram altın 1000 lirayı aşacaktır."

Editörün Notu: Bu haber 19 Mayıs 2022 tarihinde saat 16.16'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 15 lira 97 kuruş, euro 16 lira 80 kuruş, altının gramı ise 951 lira 76 kuruş değerindedir.   

1 gram bile altını olanlar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika! Gram, çeyrek, cumhuriyet altını ne kadar?

Gümüş fiyatları yükselecek mi? 2022 gümüşün yılı mı olacak? Ünlü analistten flaş tahmin!

Dolar almayı düşünenler hiç vakit kaybetmeyin! Yetkili isim ağzından kaçırdı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön