06 / 05 / 2024

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı...

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı...

Yastık altında altını olan kişiler, kazançlarını artırmak için planlama yapmak istiyor. Peki altın bozdurmak için doğru zaman mı? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve piyasa uzmanı Tuna Kaya konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte uzman isimlerin o açıklamaları...



Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara tavsiyeler verdi. Otomobil sektöründe yaşanan durgunluğun altını çizen İslam Memiş, yatırım amaçlı araba olmanın anlamsız olduğuna vurgu yaptı ve altın fiyatlarına da değindi. 

Konut yatırımlarının rant peşinde olan kişilerin elinde patlayacağının altını çizen İslam Memiş, otomobil ve konut piyasasındaki durgunluğun fiyatları düşüreceğini belirtti. Memiş, dövizde yukarı yönlü hareketin süreceğine dikkat çekti ve Haziran ile Temmuz'u işaret ederek zirvelerin görülebileceğini vurguladı. 

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı... 

Altın piyasalarındaki dalgalı seyre ve son zamanda düşüşe geçişin arka perdesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuna Kaya, Amerika'nın altın fiyatları üzerindeki baskıyı artırdığına vurgu yaptı. 

Kamuilanları'nın aktardığına göre; son günlerde dalgalı bir şekilde seyreden altın piyasalarına ilişkin yatırımcıları rahatlatacak haberi veren Tuna Kaya, "Gram altının bir süre daha yatay hareketlerini sürdüreceğini tahmin ediyorum. Altında 900 seviyelerini bir alım fırsatı olarak görebiliriz" açıklamasında bulundu. 

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı...

Altın bozdurmak için doğru zaman mı?

Kaya, "Gram altın için zirve beklentim 1400 – 1450 lira seviyelerindedir. Bu rakamları yıl sonunda görmemiz çok muhtemel" diye konuştu ve altın fiyatlarının kaçınılmaz son olarak yükseleceğine dikkat çekti. 

Yatırımcılara tavsiyelerde bulunan Kaya, sabırlı olmaları gerektiğini aktardı.

Altın fiyatları atakta! Yastık altında altını olanlar dikkat! Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 8 Mayıs altın fiyatları

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara kritik uyarı. Yatırımcılar ne yapmalı? Dolarda son durum ne olur?

Altın alamayanlar için büyük fırsat: Gümüş... Gümüş fiyatları ne oldu, bu hafta ne olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön