06 / 05 / 2024

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı...

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı...

Yastık altında altını olan kişiler, kazançlarını artırmak için planlama yapmak istiyor. Peki altın bozdurmak için doğru zaman mı? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve piyasa uzmanı Tuna Kaya konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte uzman isimlerin o açıklamaları...



Milyonlarca kişi, 'Gram altın ne olacak? Altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi?' sorularının yanıtlarını bulmak için uzman isimlerin açıklamalarını yakından takip ederken, uzmanlar da tek tek altın fiyatlarına ilişkin öngörülerini paylaşıyor.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve piyasa uzmanı Tuna Kaya, altın fiyatları ile ilgili yaptıkları açıklamalarla dikkatleri çekti. 

Altın bozdurmak için doğru zaman mı? Yastık altında altını olanlar dikkat! Uzmanlar açıkladı... 

Yastık altında altını olan kişiler, kazançlarını artırmak için planlama yapmak istiyor. Fed'in faiz kararının ardından sert bir düşüş yaşayan altın fiyatları, yeniden yükselişe geçti. 

Bazı uzman isimler altın fiyatlarında Mayıs ayının bekleme ayı olduğuna dikkat çekiyor. Yaz aylarında altın fiyatlarında fırtınalar yaşanacağını belirten uzman isimler, Temmuz ayını işaret etti. 

Peki altın bozdurmak için doğru zaman mı? Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve piyasa uzmanı Tuna Kaya konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte uzman isimlerin o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön