30 / 04 / 2024

Altın bu inanılmaz seviyelere ulaşacak!

Altın bu inanılmaz seviyelere ulaşacak!

Haftanın son işlem gününde yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Gram altın şu dakikalarda 794,57 lira, çeyrek altın 1,300 lira, yarım altın ise 2,601 liradan satışa sunuluyor.



Altın yatırımcılarının beklemesi gerektiğini düşünen Batırel, ABD tahvillerinin "elden çıktığını" ve bu nedenle kıymetli metalin bundan olumsuz etkilendiğini belirtiyor. Ancak altının enflasyona karşı koruma özelliğinden dolayı Fed'in faiz artırımı gibi bir durumda ons başına 2.200-2.400 dolar seviyelerine çıkabileceğini tahmin ediyor. Kıymetli maden yatırımcılarının şu anda beklemesi gerektiğini iddia eden ekonomiste göre düşük fiyattan satın alınabilir. İleride gram altının 1.050 lirayı geçebileceğini düşünüyor.

Altında büyük fırtına geliyor!

Bitcoin çakıldı! 38 bin doları test etti!

Merkez Bankası kararı sonrası dolarda son durum!

Döviz piyasasında sakin seyir görülüyor!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön