30 / 04 / 2024

Altın bu inanılmaz seviyelere ulaşacak!

Altın bu inanılmaz seviyelere ulaşacak!

Haftanın son işlem gününde yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Gram altın şu dakikalarda 794,57 lira, çeyrek altın 1,300 lira, yarım altın ise 2,601 liradan satışa sunuluyor.



Necmettin Batırel, altın fiyat tahminleri ile gündeme geldi. Ekonomist Batırel altın yatırımcılarının beklemesi gerektiğini söylüyor. Ayrıca, gram altın için 1.000 lira, ons altın için ise 2.000 doların üzerinde tahminlerde bulunuyor.

Altın bu inanılmaz seviyelere ulaşacak!

Ekonomiste göre altın 1.050 lirayı aşabilir

Kriptocoin'de yer alan habere göre; Ekonomist Necmettin Batırel, ABD Merkez Bankası'nın faiz artıracağı haberlerine vurgu yaparak, ABD'nin "güven vermediğini" söylüyor. 26 Ocak'ta gerçekleşecek ABD Merkez Bankası (FED) toplantısı merakla beklenirken, Batırel'e göre merkez bankası bu tarihte faiz artıracak. Faiz artırmanın “son çare” hamlesi olduğunu söyleyen ekonomiste göre, faiz yüksek olursa maliyetler artacak.

Batırel açıklamalarına şu çarpıcı ifadelerle devam etti...

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön