06 / 05 / 2024

Altın bu rakamın altına düşmeyecek! Almak için beklemeyin!

Altın bu rakamın altına düşmeyecek! Almak için beklemeyin!

Dalgalı seyrini devam ettiren altın fiyatlarında yön bugün belli olacak. Altın yatırımcıları ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararını bekliyor. Peki altın fiyatları düşecek mi? Uzmanlar altın fiyatları için nasıl tavsiyeler veriyor? İşte detaylar...



Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve gram altın için kritik günü açıkladı! Bu gerçekleşirse piyasa karışır

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NETLEŞECEK!

Milliyet'in haberine göre, Fed beklentiler dahilinde faiz oranını 50 baz puan yükseltirse piyasalar zaten bunu çok önceden fiyatladığı için altında sert hareketler görülmeyebilir. Eğer Fed, 75 baz puan faiz artışına giderse altın fiyatlarında baskı oluşabilir. Fed’in faiz kararı bugün altın piyasasın rotasını çizecek.

ALTIN FİYATLARI İÇİN KRİTİK TAHMİN 

Ayrıca İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sefer Şener altın fiyatları için kritik tahminlerde bulundu. Şener birkaç hafta içinde ons altının 1900 dolar seviyesinin üzerine çıkacağını belirtirken, gram altın fiyatının 1000 liranın altına düşmeyeceğini söyledi. 

Altın 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Piyasa kahini İslam Memiş ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakamlara bakın!

İŞTE KRİTİK GELİŞME ÖNCESİ ALTINDA SON DURUM 

Geçtiğimiz güne 1819 dolardan başlayan ons altın 1805 dolara kadar inerken sonra 1808 dolardan kapandı. 

Bugüne 1808 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda önceki kapanış seviyesine göre primli bir seyir izleyerek 1832 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1807 dolar, en yüksek ise 1835 dolar seviyeleri gözlemlendi. Gram altın bugüne 1004 liradan başlarken şu dakikalarda yükseliş kaydederek 1018 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 1001 lira, en yüksek ise 1020 lira seviyelerini gördü.

Altın 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakamlara bakın!

Gümüş fiyatlarında dikkat çeken gelişme! Gümüşü neler bekliyor?

15 Haziran 2022 altın fiyatlarında son dakika! Bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın, Cumhuriyet altını ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön