19 / 05 / 2024

Altın bugün ne kadar? 21 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 21 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar yatırımcılar ve altın bozdurmak ya da almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. 21 Haziran Salı yani piyasaların açık olduğu ikinci gün gram, ons altının ne kadar olduğu sorgulanıyor. İşte 21 Haziran altın fiyatları!



20 HAZİRAN GRAM, ÇEYREK ALTIN NE KADARDI?

Geçtiğimiz günün yani 20 Haziran Pazartesi gününün gram ve çeyrek altın fiyatları da merak ediliyor. 21 Haziran Pazartesi günü çeyrek altın, alış alış 1.639,05 TL, satış 1.675,14 TL.  Gram altın da 1.027,61 liradan işlem gördü. Geçen hafta çeyrek altının satış fiyatı ile bu haftanın fiyatları vatandaşlar tarafından karşılaştırılıyor.

Dolar bugün ne kadar? 21 Haziran dolar kaç TL?

ŞOK 21 Haziran kataloğu! 21 Haziran Salı ŞOK kataloğu yayınlandı mı?

BİM 21 Haziran kataloğu! 21 Haziran Salı BİM kataloğu yayınlandı mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön